Ralli 10.12.2017

SM Vaakuna-Ralli ja Jukurit jatkavat tiivistä yhteistyötään – helmikuussa Winter Power Night!

Jukurit ja Vaakuna-Ralli yhdistävät voimansa ja järjestävät alueella yhteisen tapahtuman, Winter Power Nightin. Kuva: Tonigraphs/Toni Ollikainen

Helmikuussa Mikkelissä Raviradantien päässä pelataan liigakiekkoa ja ajetaan Vaakuna-Rallin 2018 ensimmäinen erikoiskoe. Järjestävät tahot tuovat markkinoille jälleen yhteislipun, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn molempiin tapahtumiin.

Perjantaina 16. helmikuuta Vaakuna-Ralli 2018 alkaa raviradalla järjestettävällä yleisöerikoiskokeella. Samaan aikaan vieressä Ikioma Areenalla Jukurit pelaa liigakiekkoa ja taistelee Savon herruudesta Kuopion KalPaa vastaan. Jukurit ja Vaakuna-Ralli yhdistävät voimansa ja järjestävät alueella yhteisen tapahtuman, Winter Power Nightin. Tahot tuovat markkinoille yhteislipun, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn molempiin tapahtumiin ja mahdollistaa liikkumisen tapahtuma-alueilla edestakaisin. Yhteislipulla yleisö pääsee seuraamaan rallin parhaimmat palat ja sekä lämmittelemään Jukurien seisomakatsomoon.

– Mikkelissä nähdään todellinen superperjantai ja maakunnan suurin talvitapahtuma. Kaksi vahvaa mikkeliläistä brändiä yhdistävät voimansa niin, että molemmat voivat saada etua yhteisestä isosta tapahtumasta, Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka kuvaa yhteistyötä.

Winter Power Night tarjoaa urheilukansalle lätkää ja rallia samassa paketissa. Kuva: Jukurit/Mikko Kankainen

– Vaakuna-Ralli on joka vuosi suurentunut edellisestä ja yhteistyössä tapahtuu niin myös nyt. On hienoa rakentaa yhdessä Jukurien kanssa näin isoa kokonaisuutta, Tomi Lantta Vaakuna-Rallin markkinoinnista kommentoi.

– Winter Power Night on koko perheelle sopiva tapahtuma ja 1-2-luokkalaisille tullaan jakamaan tapahtumaan yhteisliput Mikkelin Urheiluautoilijoiden Valppaana Liikenteessä -hankkeen tiimoilta.

SM Vaakuna-Ralli 2018 ajetaan Mikkelissä perjantaista lauantaihin 16.-17.2.2018. Perjantaina Winter Power Nightissa ajetaan rallin yleisöerikoiskoe parilähtönä ja tapahtuman ohjelmaa värittää laaja oheisohjelma. Liiga- ja rallitähtien lisäksi tapahtumassa nähdään espanjalainen moottoripyörästunttaaja Marc Pinyol Guardia.

Winter Power Night -ohjelma:

Klo 17.00 Tapahtuma-alueen ovet aukeavat

Klo 18.15 Oheisohjelma raviradalla alkaa

Pyromusical-show (ilotulitus)
FMX Stunt Show, jossa mukana Espanjasta Marc Pinyol Guardia ja suomalainen Sebastien Westberg
Audi S2 B-ryhmän näytösajo

Klo 18.45 SM Vaakuna Ralli 2018: yleisöerikoiskoe alkaa, ensimmäinen auto

Klo 19.00 Jukurit – KalPa –liigaottelu

Yhteisliput Winter Power Nightiin tulevat myyntiin maanantaina 11.12.2017. Yhteislipun hinta on 20€ ja lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn koko tapahtuma-alueelle. Liput ovat myynnissä Lippupisteen myyntipaikoissa (Lippu.fi, Citymarket, Prisma, R-kioskit), Jukurit Shopilla ja osoitteessa nettilippu.fi.

Lisätietoa:

SM Vaakuna-Ralli: www.vaakunaralli.fi

Mikkelin Jukurit: www.jukurit.fi

Teksti: Anu Haapalainen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli