Motocross 01.05.2019

SM-Motocross-sarja käynnistyy

Motocrossin SM-kausi käynnistettiin Hyvinkäällä toukokuussa. Kuva: SM-Motocross tiedotus

Kotimaisen motocrossin pääsarja SML Motonet SM-motocross käynnistyy 18.-19.5. Hyvinkäällä. Vauhtipuiston radalla tullaan näkemään kaksipäiväinen taistelu kauden ensimmäisistä SM-pisteistä.

Lauantaina kilpaillaan MXATV-luokan SM- sekä kaksipyöräisten Suomen Cup -lähdöt. Pääpäivänä sunnuntaina vuorossa ovat motocrossin SM-luokat MXC/A, MX2 sekä kuninkuusluokka MX1.

– Mahtavaa aloittaa taas kisakausi Hyvinkäältä. Tulevaan SM-kauteen tulee varmasti mahtumaan paljon tapahtumia niin radalla kuin kisatapahtumien ympärillä. Olemme tiivistäneet entisestään yhteistyötämme tärkeän kumppanuusverkostomme kanssa ja toteutamme monia hienoja asioita, viidettä kauttaan Motonet SM-motocross-sarjan promoottorina aloittava Marko Panula kertoo tulevasta kisakaudesta.

– Motocrossin pääsarja jatkaa jo viidettä kisakauttaan yhteistyössä nimikkokumppanimme Motonetin kanssa ja olen tästä yhteistyöstämme erittäin ylpeä. Valtaosa aiemmista yhteistyökumppaneistamme on halunnut myös jatkaa kehitystyötä lajin ympärillä ja myös uusia kumppaneita on liittynyt mukaan.

– Haluamme yhdessä tuoda uusia asioita kisaviikonlopuillemme ja tukea kilpailuja järjestäviä seuroja saavuttamaan sellaisen tuloksen, millä seurat pystyvät toteuttamaan tärkeää junioritoimintaa sekä kehittämään asioita lajin ympärillä.

Moposport ja Rockstar tuovat mopomiitit SM-sunnuntaille

Tulevalla kisakaudella järjestetään mopomiitti sunnuntain SM-päivän yhteydessä. Miitin tarkoituksena on tuoda mopoilijoita vieläkin lähemmäksi lajia ja seuraamaan hienoja kilpailuja.

Miitti pitää sisällään pienen bonuksen. Osallistumalla miitteihin on mahdollisuus osallistua myös arvontaan, jonka pääpalkintona on uusi Moposportin tuunaama Beta-mopo.

Arvonta suoritetaan syksyllä ja palkinto luovutetaan Tampereen Supercrosseissa. Voittajalle järjestetään Rockstarin toimesta myös taatusti unohtumaton Tampereen matka.

SM-sarja tiedottaa miitistä ja sen säännöistä lisää ennen kauden alkua.

Kilpailutalkoolaisille ja lippumiehille tarjolla Amerikkaa

SM-sarja on muuttanut perinteistä Kalifornian matkakilpailua yleisöstä talkoolaisille. Viime vuosina seurojen tärkeiden talkoolaisten sekä lippumiesten määrä on välillä aiheuttanut haasteita.

– Keskustelimme talvella asiasta Jussi Vehviläisen kanssa ja ratkaisuksi mietimme tätä upeaa kannustinta. SM-viikonloppujen talkoolaisten ja lippumiesten kesken arvomme yhden viikon mittaisen motocrossloman Kalifornian aurinkoon JPV-Racing ja Race SoCalin motocrosskeskukseen, Panula selvittää.

Tulevan Hyvinkään kilpailuviikonlopun lippumiehet voivat ilmoittautua Ari Virtaselle ja talkoolaiset puolestaan Tero Lehtiölle. Asiasta tiedotetaan lisää sosiaalisen median kanavilla.

– Jos osallistuu kaikkien seitsemän SM-viikonlopun talkoisiin, niin mahdollisuus mahtavaan motocross lomaan vain paranee.


Teksti: SM-Motocross tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross