Enduro 16.10.2016

Sixi päätöspäivää vaille valmis

Kuuden päivän joukkue MM-enduron viides kisapäivä saatiin lauantaina päätökseen aurinkoisessa Espanjassa. Lauantaina ajettiin vajaa 200 km ja viisi erikoiskoetta. Kilpailu päättyy sunnuntaina kisattavaan loppucrossiin.

Suomen maajoukkuueen junioreilla on takanaan hieno kilpailu. Junior Trophy -joukkue on kisassa neljäntena reilut kolme minuuttia Italian takana. Henric Stigell, Mika Barnes ja Eemil Pohjola ovat ajaneet hyvän kilpailun ja ilman alkuviikon vastoinkäymisiä tilanne olisi varmasti vieläkin parempi.

Eemil Pohjola mietteet lauantai-päivästä:

Tänään ajo kulki ihan ok, ei ollut oikeastaan mitään suurempia ongelmia. Pieniä virheitä tuli, mutta muuten ihan hyvä päivä. Muutenkin koko kisa on mennyt ajollisesti melko hyvin. Hyvät pätkäajat lämmittää mieltä kummasti. Kisan alussa tekniikkaongelmat kiusasivat, mutta siinä samalla tuli opeteltua tuo etupyörän pinnaaminenkin sen verta perusteellisesti, että sellanenkin erikoisammattimies löytyy nykyään Jämsästä Pohjola nauraa. Huomenna sitten loppucrossi ja me koitetaan tietenkin puristaa vielä se mitä voidaan!

Teksti ja kuva: Kytönen Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro