Road Racing 30.04.2019

Sivuvaunujen maailman huiput kohtaavat Imatranajossa

Pekka Päivärinta ajoi vuonna 2017 Imatralla parinaan Kirsi Kainulainen. Tällä hetkellä Päivärinta ja Jussi Veräväinen johtavat MM-sarjaa. Kuva: IMK.

Pekka Päivärinta ja Jussi Veräväinen, Tim Reeves ja Mark Wilkes sekä Mike Roscher ja Anna Burkard tähdittävät Imatranajon sivuvaunuluokkaa.

Imatranajon sivuvaunuluokassa nähdään maailman nopeimpia pareja, kun viivalle asettuvat MM-sarjan kärkimiehet Pekka Päivärinta ja Jussi Veräväinen sekä pisteissä toisena olevat Tim Reeves ja Mark Wilkes. Kansainvälistä huipputasoa edustaa myös IDM-sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva pari Mike Roscher ja Anna Burkard.

Vuonna 2018 sivuvaunuluokkaa ei Imatralla nähty, mutta tilanteeseen tulee yleisön pyynnöstä muutos.

– Viime vuonna Imatranajossa ei ajettu sivuvaunuilla, mutta yleisöpalautteen perusteella ne otettiin mukaan ohjelmaan. Imatranajo on myös kilpailijoiden mieleen ja Keski-Euroopassa onkin runsaasti kilpailusta kiinnostuneita pareja, kertoo Imatran moottorikerhon Juha Suikkari, joka kertoo odottavansa lähiaikoina lisääkin lajin kansainvälisten tähtien ilmoittautumisia.

IDM-sarjan kärkikuljettajiin lukeutuva Mike Roscher on iloinen saadessaan jälleen kilpailla Imatralla. Kuva: IMK.

Kotimaassa ajavista kilpailijoista viivalla nähdään ainakin hallitsevat mestarit Markku Artiola ja Kasper Arokivi, sarjakakkoset Timo Kallio ja Jere Nuppola, Petri Virtanen ja Arto Pöyhönen sekä Tero ja Joni Manninen.

55. Imatranajo järjestetään 14.-16. kesäkuuta 2019.

Teksti: Imatranajon tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing