Motocross 29.05.2017

Sivuvaunucrossin hallitsevat Suomen mestarit dominoivat Ruotsissa

Mikä onkaan hienompaa kuin Suomen lippu korkeimmalla korokkeella Ruotsin kansallisen sarjan kilpailussa! Kuva: Team Lindgren

Motocrossin sivuvaunuluokan Suomen ja Ruotsin mestaruuden viime vuonna voittanut parivaljakko Roy Lindgren – Christer Trybom vei nimiinsä Ruotsin sarjan kauden avauksen.

Sivuvaunumotocrossin SM-sarjassa kisaavat, hallitsevat Suomen ja Ruotsin mestarit Roy Lindgren ja Christer Trybom päättivät uusia tittelinsä myös naapurimaassa. Ruotsissa ajettiin helatorstaina kauden ensimmäinen sivuvaunucrossin mestaruuskilpailu, jonka molemmat erät menivät Lindgrenin ja Trybomin nimiin reilulla 30 sekunnin kaulalla.

– Molempien erien voitot irtosi hienolla erolla, joten fiilikset on positiiviset ja ajo alkaa taas pikkuhiljaa kulkea, kun ollaan saatu hyvin treeniä alle, Lindgren iloitsi.

– Koska ajan ruotsalaisen apumiehen kanssa, niin välimatka tuottaa välillä haasteita harjoittelun suhteen, mutta kyllä se onnistuu, kun molemmat on motivoituneita, Lindgren lisää.

Tuplamestaruuteen tänäkin vuonna tähtäävä parivaljakko nähdään seuraavan kerran Suomen kisa-areenoilla 22. heinäkuuta Raahen SM-osakilpailussa.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross