Motocross 16.04.2017

Selänteen ja Hyypiän supercross-show tänään TV:ssä

Sami Hyypiä ja Teemu Selänne pääsivät näyttämän taitojaan yli 40 000 ihmisen edessä Amerikan Supercross-sarjan avauskilpailussa. Kuva: Toni Ahokas

Teemu Selänteen isännöimä Supertähdet-ohjelma starttaa tänään moottoriurheilun merkeissä. Sami Hyypiän päivänä supertähden lähtevät vauhdikkaalle aavikkosafarille ja Selänne-Hyypiä kaksikko pääsee näyttämään taitojaan supercrossissa.

Supertähdet-sarjan toisella kaudella Selänteen vieraina olevat Matti Nykänen, Sami Hyypiä, Eva Wahlström, Peetu Piiroinen, Toni Kohonen ja Minea Blomqvist pääsevät tämän illan avausjaksossa moottoriurheilun makuun. Supertähdet ajavat aavikolla Polaris RZR:llä sekä motocrosspyörillä. Lisäksi Teemu Selänne ja Sami Hyypiä näyttävät supercross-taitojaan Anaheimin supercross-kilpailussa.

Moottoriurheilumahdollisuudet tähdille järjestänyt Toni Ahokas oli mukana taustavoimissa jo ensimmäisellä kaudella.

– Oli tietenkin mahtavaa olla toteuttamassa myös toista tuotantokautta ja näyttää urheilijoille, mitä ihmiset Kaliforniassa tekevät. Motocross ja aavikolla oleilu ovat erittäin suosittuja täällä. Joka viikonloppu tiet täyttyvät asuntovaunuista ja erittäin isoista asuntoautoista, jotka vetävät jos jonkinlaista aavikkomönkijää. Päätimme viedä siis porukan myös aavikolle ja täytyy sanoa, että meillä oli todella hauskaa, Ahokas kertoo.

Supertähdit vietiin aavikolle vauhdikkaalle safarille. Kuva: Toni Ahokas

Motocross valikoitui juuri Hyypiän päivän teemaksi, sillä mies tunnetaan innokkaana lajin harrastajana ja on tukenut merkittävästi myös suomalaisia motocrosslupauksia.

– Motocross on Samille todella rakas harrastus, joten oli hienoa viedä ryhmä isompaan tapahtumaan supercross-kilpailuun. Samille oli tietenkin luvassa extra-yllätys, joka selviää tämän illan ohjelmassa, Ahokas vinkkaa.

Supertähdet tänään klo 20 TV 4.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross