Motocross 15.12.2017

Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018

Hallitseva MX1-luokan Suomen mestari Santtu Tiainen ja suomalainen ajo- ja urheiluvarustevalmistaja Yoko aloittivat yhteistyön. Kuva: Yoko

Hallitseva MX1-luokan Suomen mestari Santtu Tiainen ja suomalainen ajo- ja urheiluvarustevalmistaja Yoko paiskasivat kättä yhteistyön merkiksi alkuviikosta Yokon toimistolla. Kaudella 2018 Tiaisen kilpailusuunnitelmiin kuuluu mm. Suomen mestaruuden puolustaminen MX1-luokassa, kansainvälisiä kilpailuja Hollannissa ja Belgiassa sekä mahdollisesti jokin MX1-luokan MM-osakilpailu.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä. On hienoa saada Yoko-ajovarusteet hallitsevan Suomen mestarin ylle, mutta kyllä suuremman vaikutuksen teki miehen ammattimainen ote asioiden hoitamisessa. Santtu lähestyi meitä päättäväisesti ja selkeillä suunnitelmilla vain muutama viikko sitten. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun saatiin yhteistyökuviot sovittua kuntoon, iloitsee Yokon toimitusjohtaja Jani Gustafsson.

– Olen todella innostunut alkavasta yhteistyöstä, Tiainen aloittaa.

– Nyt kun testasin Yokon motocross-vermeitä ja muita urheiluvaatteita, on ensivaikutelma erinomainen. Kamat näyttää hyvältä, mutta istuu vielä sitäkin paremmin. Lisäksi Janin puheesta välittyi intohimo tuotteita kohtaan, ja nopeasti kävi selväksi ettei näitä vaatteita ole aivan sattumalta synnytetty, Tiainen jatkaa.

– Yoko-yhteistyö passaa meikäläiselle kuin nenä päähän, koska olen narkomaani harjoittelun suhteen. Yokon repertuaarista löytyy kattavasti tuotteita kaikkiin harjoitustarpeisiini. Pyöräilen paljon, mutta myös hiihto on merkittävä osa harjoitteluani. Talvet hiihtelen Suomessa lumella kun olen maisemissa, ja muuten rullasuksilla Belgiassa, Tiainen päättää.

Teksti: Yoko

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross