Karting 22.08.2017

Santander Consumer Finance jatkaa AKK:n nuorisohankkeen tukemista Kimi Räikkösen nimikkoautolla

Kimi Räikkönen. Kuva: Ferrari

Santander Consumer Finance jatkaa AKK:n Flying Finn 100 –nuorisohankkeen tukemista. F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen toinen nimikkoauto numero 7² luovutettiin hankkeen käyttöön Santander Consumer Financen 10-vuotissyntymäpäivien kunniaksi tänään 22.8.2017. Ensimmäinen auto numero 7 luovutettiin hankkeelle syksyllä 2015.

– Olemme erittäin iloisia nuorten kuljettajan alkujen puolesta siitä, että Santander mahdollisti yhden maailman kirkkaimman autourheilutähden, Kimi Räikkösen, mukaantulon nuorisohankkeeseemme, AKK-Motorsportin toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio hymyilee.

– Edellinen Kimin nimikkoauto on ollut nyt kaksi kesää erittäin kovassa käytössä Räikkösen alkuperäisellä kotiradalla Bembölessä Espoossa, Lehmuskallio lisää.

AKK-Motorsportin autourheilun nuorisotoiminnan elävöittämishankkeen, Flying Finn 100, tarkoituksena on mahdollistaa entistä monipuolisempi junioritoiminta autourheiluseuroissa. Hankkeen tavoitteena on kerätä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden loppuun mennessä 100 uutta junior karting -autoa autourheiluseuroille nuorisotoiminnan käytännön toteuttamiseen. Tänään lahjoitettu auto on jo seitsemäskymmenesviides.

Tulevien tähtikuskien löytäminen ja lahjakkuuksien kehittäminen ei ole Lehmuskallion mukaan kampanjan ainoa tavoite. Hankkeen keskiössä on myös omaksi iloksi harrastavien innostaminen autourheilun pariin.

Suomen suurimmalle autorahoittajalle autourheilu on lähellä sydäntä

Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja ja yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä autokaupan ja muiden autoalan toimijoiden kanssa. Tänä vuonna Santander juhlii kymmenvuotissyntymäpäiviään Suomessa.

– Autoilu ja autourheilu ovat lähellä sydäntämme ja olemmekin erityisen iloisia siitä, että voimme olla mukana tukemassa AKK:n junioritoimintaa ja kannustamassa Suomen nuoria toivoja entistä kovempaan vauhtiin. Etenkin tänä vuonna kun Santander juhlii kymmenettä vuottaan Suomessa, toteaa Santander Consumer Finance Oy:n toimitusjohtaja Peter Sjöberg.

Santander on maailmalla voimakkaasti mukana moottoriurheilussa. Yhtiö on Ferrarin F1-tallin pääsponsori. Kimi Räikkönen ja Peter Sjöberg luovuttivat auton AKK:lle Santanderin 10-vuotissyntymäpäiväjuhlien yhteydessä järjestetyssä tilaisuudessa Helsingissä.

Teksti: AKK Viestintä

Jean Todt juhlisti Flying Finn 100 –karting autojen luovutusta PowerParkissa

Flying Finn 100 -hanke etenee kohti tavoitettaan – Nokian Renkaat lahjoitti kolme karting-autoa nuorille kuljettajalupauksille

Räikkönen, Hintsa ja Flying Finn 100 -hanke vahvasti esillä Urheilugaalassa

 

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting