Ralli 08.08.2019

Sami Pajarin tärsky Neste Rallissa aiheutti ajotaukoa

Sami Pajarin auto koki pahoja vaurioita ulosajossa. Kuva: Sami Pajarin tiedotus

Flying Finn Future Star -tittelillä Neste Ralliin startannut kaksikko Sami Pajari – Antti Haapala oli hyvässä ja suunnitellussa vauhdissa Juniori WRC:n sijalla neljä, kunnes toiseen kertaan ajettavalla Pihlajakosken erikoiskokeella rysähti.

– Vajaan viiden kilometrin jälkeen risteysennakkomerkin kohdalla alkoi tapahtua. Tie kaartoi hieman oikealle ja jarrutuksessa auto kimposi salamaakin nopeammin suoraan tieltä ulos. Vastapenkasta kimmottiin jonkinmoisen rytinän ja kieputtelun jälkeen pyörilleen, mutta havaittiin nopeasti ettei auto ole enää ajokunnossa, Pajari muistelee tapahtumien kulkua.

– Lauantain ja sunnuntain välinen yö vietettiin sairaalassa, kun oli vahvoja viitteitä aivotärähdyksestä. Päätä särkee vieläkin ja lääkärin neuvoilla nyt pidellään taukoa kilpa-auton ratin takaa. Joten meillä jää nyt väliin Liettuassa ajettavaksi suunnittelemamme Samsonas Rally Rokiskis. Toivotaan, että kuun lopulla Laitilassa ajettavaan SM Oili Jalonen Ralliin oltaisiin kunnossa, harmittelee ajohaluja puhkuva 17-vuotias kuljettajalupaus.

Teksti: Sami Pajarin tiedotus, Jani Seppälä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli