Rallicross 09.12.2016

Sami-Matti Trogen ja Ammattilehti.fi yhteistyössä rakentamaan tulevaisuutta

Ammattilehti.fi on kotimainen mediatalo, joka tuottaa erilaisia julkaisuja niin omatuotantona kuin yritysten asiakasjulkaisuina. 

– Metsäalan Ammattilehti on kuljetus- ja koneurakointialan lehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Metsäalan Ammattilehdellä on pitkä kokemus alalta: lehti on ilmestynyt yli 30 vuotta aina vuodesta 1986 alkaen. Lisäksi omiin lehtiimme kuuluu kahdesti vuodessa ilmestyvät maarakennus- ja kaivosalan ammattilehti Kivirock sekä hydrauliikan, pneumatiikan ja voitelun ammattilehti FLUID Finland, kertoo Ammattilehti.fi:n toimittaja Taneli Jokela.  

Omien lehtien lisäksi yritys tuottaa useita eri alojen päätoimijoiden asiakaslehtiä.

– Teemme asiakaslehtiä räätälöityinä paketteina mm. hydrauliikka-alan, kuljetusalan, metsäkonealan ja maarakennusalan yrityksille Suomessa. Meiltä saa avaimet käteen -pakettina yritysjulkaisut ammattitaidolla.

Myös netin puolella ammattilehti.fi on aktiivisesti esillä.

– Meillä on omat nettisivut kaikille omille lehdillemme ja jokaisella sivustolla (ammattilehti.fi / kivirock.fi / fluidfinland.fi) on alan tuoreet uutiset vuoden jokaisena päivänä, kertoo Jokela.

Jokela on innoissaan mediayhteistyöstä Sami-Matti Trogenin kanssa.

– Sami-Matti on esimerkillinen nuori urheilija ja erittäin lupaava kuljettaja. Rallycross on todella yleisöystävällinen laji, joka varmasti kasvattaa suosiotaan myös jatkossa. Haluamme omalta osaltamme olla mukana tässä hienossa tarinassa tukemassa Sami-Matin nousua kohti maailman eliittiä. Tulemme seuraamaan kaikissa medioissamme Sami-Matin uran etenemistä ensi kaudella ja tulevaisuudessakin. Innolla odotamme tulevaa, päättää Jokela.

Myös Sami-Matti on innoissaan uudesta yhteistyökumppanista.

– Jokelan kanssa jutellessa päästiin heti samalle radalle, ja sain paljon tietoa Ammattilehti -yrityksestä ja lehden teosta. Toivon että pääsen ensi kauden aikana osallistumaan heidän tapahtumiin joissa voin esitellä rallicrossia lajina Ammattilehtien asiakkaille, ja kertoa samalla omat kuulumiset kilpailuista ja tavoitteistani. Tietysti toivon että myös heidän porukka pääsee seuraamaan kisojani paikan päälle, siellä on tunnelma kohdallaan. Täytyy sanoa että olen todella fiiliksissä, tämä on mulle tärkeä yhteistyösopimus nyt, ja pitkälle tulevaisuuteen, Sami-Matti iloitsee.

Teksti ja kuva: Toni Lönnroos

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross