Supermoto 01.05.2017

Salstola podiumille Latvian supermotokilpailussa – ei silti tyytyväinen ajoonsa

Sami Salstola (oik.) ei ollut tyytyväinen kauden avaukseen, vaikka pääsikin nousemaan podiumille. Kuva: Sami Salstolan tiedotus

Viron ja Latvian Supermoton mestaruussarja 2017 tärähti käyntiin Latvian Madonassa sunnuntaina 30.4. Lajin Suomen mestari ja Viron mestaruuden kolmesti peräkkäin voittanut Sami Salstola ei ollut tyytyväinen kolmanteen sijaansa kauden avauksesta.

– Lähdettiin reissuun jo viikkoa aikaisemmin, jotta saisi vähän ajoa alle ennen ekoja kisoja ja saatiin nimenomaan erittäin vähän ajoa. Virossa oli todella surkeat kelit koko viikon ja mittariin tuli viikossa ajoa kuusi tuntia, johon sisältyy myös tämän kisan ajot, joten reissua ei voisi kuvailla onnistuneeksi, Salstola tuhahtaa.

Suomalainen oli molemmissa erissä kolmas. Voittoon ajoi viime vuoden Suomen mestaruuden ottanut Viron Patrick Pals ja toiseksi sijoittui hänen veljensä Prants.

– Hieman jäi huono maku eristä! Ajon puute näkyi ajossa… Palssin veljekset olivat olleet kuukauden ajoleirillä Italiassa ja he menivät menojaan. Eli Latviasta kotiin Ikean kautta hakemaan se peili, jotta voidaan todeta miksi ei tämän parempaan pystytty.

Ajopeliinsä Salstola oli kuitenkin tyytyväinen.

– Kaksitahti TM lauloi todella kirkkaasti! Daytona Motorsportin porukka on kyllä saanut leivottua talvella todella hyvät sävelet ulos moottorista. Iso kiitos kaikille, jotka ovat mukana 2017 kaudella Silicone Engineering, Daytona Motorsport, Rakennus Tuominiemi Oy, Kypäräkeskus, Tapesnake, Ekoeriste, Tomi Saksa Photography, 123 Tuulilasi ja Valvoline.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Salstola kuittasi Viron mestaruuden Suomeen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Supermoto