Supermoto 27.11.2016

Salstola haki kolmannen pojan Virosta Suomeen saunomaan

Sami Salstola kävi pokkaamassa supermoton Viron mestaruuden kolmannen kerran peräkkäin (Viron mestaruus 2014, 2015, 2016).

– Käytiin hakees kolmas poika Virosta Suomeen saunomaan. Kaikista siisteintä tästä tekee sen, että ennakkoon pahin vastus Patrick Pals sanoi mulle kauden ekassa kisassa, että tänä vuonna hän voittaa mestaruuden makso mitä makso! Noh toisin kävi vaikka hyppäsin kesken kautta ihan tyhjän päälle kokonaan uuden TM-pyörän satulaan, mikä on varustettu 2t moottorilla, joka on nykypäivänä aika harvinaista herkkua ja silti voitin vikat kisat ja mestaruuden.

– Tosin toi Suomen mestaruus meni vaihdossa Viroon, jonka tarjoilin Patrick Palssille. Yhden erän hölmöily maksoi mestaruuden. Mutta voittamaan kun aina lähdetään, niin 2. sija ei tyydytä maalissa. Mutta se 2. sija olisi riittäny mestaruuteen, mutta menin kaatumaan, kun ajettiin Patrickin kanssa tiukkaa kisaa! Tähänkään ei voi muuta todeta kun että olisi pitänyt ajaa kovempaa, niin ei olisi tarvinnut ajaa Patrickin kanssa tiukkaa kilpaa…

– Ihan jäätävä kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana kaudella 2016, näitä hommia ei pystyisi tekemään ilman teidän tukea.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Salstola kuittasi Viron mestaruuden Suomeen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Supermoto