Ralli 01.03.2019

Ruotsalainen valmiina voittojahtiin Itärallissa

Esa Ruotsalainen jahtaa kolmatta perättäistä SM-osakilpailuvoittoa. Kuva: Hannu Rainamo.

Kahdella komealla luokkavoitolla Ralli SM -kauden aloittanut Esa Ruotsalainen aikoo jälleen SM2-luokan kärkeen, kun kauden kolmas ja talvikauden päättävä osakilpailu ajetaan lauantaina Joensuun Itärallissa.

Kokenut Mitsubishi Lancer -kuljettaja on viime syksyn pettymysten jälkeen laittanut asioita uuteen järjestykseen ja päättänyt ottaa enemmän aikaa rallin ajamiselle ja kilpailuihin valmistautumiseen.

– Hommat on tehty nyt laadukkaammin kuin koskaan aiemmin. Stressin ja kiireen väheneminen näkyy suoritustasossa ja myös ajofiiliksessä. Alkuvuonna ralleissa oleminen ja ajaminen on ollut todella nautinnollista. Onnistumisten jälkeen voi nyt todeta, että vaikeuksien kautta voittoon kuljettiin, Ruotsalainen kertasi.

– Toivottavasti tuo sama tahti jatkuu, kun lähdetään valloittamaan Joensuun ympäristön hienoja ralliteitä. Keli näyttäisi olevan hyvä ja talvinen, joten innolla odotan kilpailun alkua.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen kilpailevat Itärallissa numerolla 9. Kilpailu käynnistyy lauantaina klo 10.01 ja kuuden erikoiskokeen jälkeen menestyjiä juhlitaan maalipaikalla klo 18.00 alkaen.

Itärallissa toimii jälleen suosittu Ralliradio, jota voi kuunnella Joensuussa taajuudella 101,5 Mhz ja Keski-Karjalassa 87,7 Mhz. Netissä ja älypuhelimella voi kuunnella Radiot.fi -aplikaatiolla:
http://www.radiot.fi/#!/kanava/radio-city-joensuu

Teksti: Jarno Saari / tiedottaja

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli