Enduro 11.10.2018

Roni Kytösellä mahdollisuus MM-mitaliin endurokauden finaalissa

Kytönen Motorsportin kolmikko Antti Ahtila, Roni Kytönen ja Hugo Svärd ovat valmiina MM-finaaliin. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron MM-sarjan kauden päätösviikonloppu ajetaan tulevana viikonloppuna Saksan Rüdersdorfissa. Kytönen Motorsportilta viikonloppuna on mukana tuttu kolmikko Enduro Junior-luokassa Antti Ahtila ja Enduro Youth-luokassa Roni Kytönen sekä Hugo Svärd. Kytönen ja Svärd ovat Youth-luokan MM-pisteissä sijoilla viisi ja kuusi. Kytösellä on vielä mahdollisuus MM-mitaliin, mikäli nuorukainen pystyy ajamaan viikonlopusta kaksi voittoa.

Sääennusteen mukaan Saksassa päästään kilpailemaan mukavassa kuivassa kesäkelissä lämpötilan ollessa noin 23 asteen tuntumassa. Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan kolme kierrosta, jotka sisältävät luonnonmukaisen extremetestin sekä crossi- ja endurotestin. Lauantaina sekä sunnuntaina kilpailu alkaa Suomen aikaan kello 10.00.

– Pätkät näyttävät hyvältä ja hyvällä fiiliksellä sekä paineettomasti lähdetään kilpailuun, Roni Kytönen kertoi torstaina.

– Pätkät näyttävät hyvältä ja fiilis on hyvä lähteä vetämään, Antti Ahtila kertoi.

Saksassa kilpailutapahtumat alkavat perjantaina illalla ajettavalla Supertestillä, joka alkaa Suomen aikaan kello 20.00.

Teksti: Kytönen Motorsport Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro