Motocross 25.06.2018

Riku ja Lari Kunnas tyytyväisiä haastavan Belgian MM-osakilpailun tulokseen

Riku ja Lari Kunnas saavuttivat kauden kahdeksannessa osakilpailussa Lommelin haastavalla hiekkaradalla eräsijat 9 ja 12. Kuva: MotoLevel.com

Sivuvaunucrossin kauden kahdeksas MM-osakilpailu ajettiin viikonloppuna Belgian Lommelin radalla. Sidecarcross Team Kunnas -tiimin Riku ja Lari Kunnas saavuttivat eräsijat yhdeksän ja 12.

Suomalaiset veljekset Riku ja Lari Kunnas kokivat Lommelin hiekkaradan erittäin haastavaksi.

– Aika-ajoissa ei saatu koko viikonloppuna hyvää kierrosta aikaan. Tuo hiekka on kyllä erittäin vaikeaa! Mutta lauantain karsintaerässä saatiin hyvä startti ja siitä omalla ajolla maaliin sijalla viisi, kymmenennen puomipaikan sunnuntain kilpailuun saaneet veljekset kertaavat.

Ensimmäisessä kilpailuerässä he onnistuivat jälleen lähdössä.

– Olimme lähdön jälkeen noin kahdeksannen sijan paikkeilla, siitä tipuimme sijalle yhdeksän ja maaliin saavuimme sillä sijalla.

– Toisen erän startti oli surkea, mutta silti olimme noin kymmenentenä. Kaaduimme kerran erän aikana ja maaliin tultiin sijalla 12.

Yhteistuloksissa Kunnakset sijoittuivat kahdenneksitoista.

– Tähän tulokseen ollaan tyytyväisiä, koska tuo Lommelin hiekka ei ole ihan meidän lemppari! Nyt neljä viikkoa taukoa MM-kisoista, joten saadaan vehkeet ja äijät kuntoon!

Sivuvaunucrossin MM-sarja jatkuu 22.7. Saksan Strassbessenbachissa. Kunnakset ovat tällä hetkellä MM-pisteissä sijalla yhdeksän.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross