Road Racing 03.09.2019

Rico Salmelalla säätötöitä ja kunnon kisaamista Espanjassa

Rico Salmelan kausi jatkui Espanjassa. Kuva: Pepe Sanchis.

Ratamoottoripyöräilijä Rico Salmela pääsi jälleen opettelemaan hänelle uutta rataa, kun viime viikonloppuna ajettiin Espanjan mestaruussarja ESBK:n osakilpailu Albacetessä. Nuori Salmela sijoittui Moto4-luokassa 23:ksi.

Salmela osallistui kilpailuun Blumaq HMA Racing Teamissa. Salmelan viikonloppu alkoi mukavasti treeneillä torstaina ja perjantaina, mutta aika-ajo lauantaina oli haastavampi.

– Päästiin hyvin radan nikseihin perille ja kellokin alkoi tykkäämään. Lauantaina sitten oli aika-ajojen vuoro ja homma vaikeutui, kun emme löytäneet toimivia säätöjä uusien renkaiden kanssa ja lähtöruuduksi tuli 30, Salmelan leiristä tiedotetaan.

– Tiimi teki kovasti töitä, että löydettäisiin ratkaisu ongelmaan ja pyörä ajettavaksi kisapäivälle. Parannusta tulikin ja saatiin ajaa kunnolla kilpaa. Sitähän sinne mentiin hakemaankin. Opittiin siinä samalla myös jotain lajin vaikeudestakin.

Seuraavaksi Salmela keskittyy kouluun ja ajamisen ulkopuolisiin asioihin, vaikka treenaamistakaan ei unohdeta. Seuraava osakilpailu järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Navarran radalla Pohjois-Espanjassa.

Rico Salmela edusti Blumaq HMA Racing Teamia Albacetessa. Kuva: Pepe Sanchis.

Teksti: Rico Salmelan tiedotus, Moottoriurheilu.tv.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing