Motocross 01.09.2018

Ria Virtanen toiseksi Imatran Suomen Cupin osakilpailussa

Hanna Mertsalmi tuuletti voittoa Imatralla, Ria Virtanen sijoittui molempien erien toiseksi ja Kadri Ehamäe kolmanneksi. Kuva: Pasi Virtanen

Imatralla ajettiin kauden toiseksi viimeinen motocrossin naisten sarjan MXD:n Suomen Cupin osakilpailu. Ria Virtanen sijoittui molempien erien toiseksi, jonka myötä hän kuittasi myös yhteistulosten toisen sijan. 

Imatran sää oli vaihteleva ja vielä ensimmäisessä erässä hyvä. Toisen erän aikana puolestaan taivas aukeni ja sade kasteli radan.

Ria Virtanen oli aamun aika-ajossa kolmas. Eräsuoritukset olivat astetta parempia, kun nainen ajoi molempien erien toiseksi.

– Toisessa erässä vauhti oli reipasta ja sarjaa johtava Hanna Mertsalmi oli näköetäisyydellä, mutta pääsi karkaamaan siinä vaiheessa, kun kierroksella ohitettavat tulivat vastaan, Virtanen kertaa.

Virtaselle jäi hyvä tunnelma kilpailupäivästä ja erityisesti häntä ilahdutti se, että hän nousi samalla toiseksi sarjassa. Sarjaa johtanut Hanna Mertsalmi varmisti jo Cupin voiton itselleen.

Virtasen seuraava kilpailupäivä on jo heti huomenna sunnuntaina, kun hänen on tarkoitus ajaa kilpaa MX125-luokassa miesten kanssa. Kilpakumppanina pitäisi olla myös Rian oma isä Pasi Virtanen.

Kauden viimeinen naisten Suomen Cupin osakilpailu ajetaan Heinolassa 15. syyskuuta, jolloin samalla ratkeaa myös MXD Suomen Cupin muut mitalien saajat. Virtasella on vahva kiinnitys hopeaan.

Teksti: Ria Virtanen Racing Team

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross