Rata-ajo 02.02.2016

Relaa Racing ja Speed Garage yhteistyöhön

Mikko Pakari ajoi kaudella 2015 Junior Programissa Relaa Racing -tiimissä. Kuva: Pertti Kangasniemi

Rata-autoilun Porsche GT3 Cupissa menestynyt kauhajokelainen tiimi Relaa Racing sekä karting-moottoreiden viritykseen ja huoltoihin keskittynyt Speed Garage ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Yhteistyön tarkoituksena on lisätä Porsche GT3 Cup -sarjan tunnettuutta kartingissa mukana olevien tahojen parissa sekä parantaa karting-kuljettajien mahdollisuuksia edetä urallaan eteenpäin ja aina ulkomaille asti. Näin pyritään luomaan jälleen yksi kehityspolku suomalaisille lahjakkaille nuorille, joilla on potentiaalia menestyä ja saavuttaa autourheilusta ammatti.

Kangasalla toimiva Speed Garage vastaa italialaisen perinteikkään BirelArt-runkomerkin kilpailutoiminnasta X30 Challenge Finland -sarjassa kaudella 2016. Menestykseen tottuneen Speed Garagen meriitteihin kuuluu muun muassa XON Cupin voitto viime kaudella.

Relaa Racing on puolestaan ajanut menestyksekkäästi jo vuosia Suomen Porsche GT3 Cup –sarjassa ja toiminut sarjan Junior Program -ohjelman toteuttajana. Ohjelmaan kuuluu nuoren lahjakkaan kuljettajan lisäksi SeAMK:n autoinsinöörioppilaiden koulutusjakson eli niin sanottu Projektipaja, jossa Porsche Team –koulutuksessa on kerrallaan kolme henkilöä yhden kauden ajan.

Tulevalla kaudella Relaa Racing käyttää Porsche GT3 Cupissa kalustonaan 997- ja 991-mallisia kilpa-autoja. Erinomaisen tiimin ympärille rakennettu kilpailukokonaisuus laadukkaine autoineen ja lahjakkaine kuskineen edesauttavat menestymistä myös kaudella 2016.

Teksti: Relaa Racing

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting