jokamiehenluokka 17.10.2017

Reiskan rähinöihin ennätyksellinen määrä osanottajia

Reiskan rähinät ajetaan tulevana viikonloppuna Alastaron asfalttiradalla. Kuva: Santeri Ampuja, motorsport.kuvat.fi

Tulevana viikonloppuna 21.-22.10.2017 ajetaan Alastaron moottoriradalla kansallinen jokamiesluokan kilpailu Reiskan rähinät täysasfalttiradalla. Kilpailu on järjestysluvultaan 20. ja asfaltilla kilpailu ajetaan nyt kahdeksatta kertaa, järjestäjänä toimii Kyrön seudun urheiluautoilijat.

Tämän vuoden ilmoittautuneiden määrä onkin jälleen ennätys, kun yhteensä 396 kuljettajan nimi on osallistujalistoilla. Lauantaina ajetaan kilpaa nuorten, naisten sekä etuveto-kardaaniautojen (EVK) luokissa. Sunnuntaina ratin taakse ajohanskoja sovittamaan asettuvat yleisen luokan ja senioriluokan kuljettajat. Kilpailulähdöt alkavat molempina päivinä klo 10.00 ja luvassa varmasti mielenkiintoisia lähtöjä ja kilpailukalustoa.

Uusi asfaltti korkataan Alastaron radalla

Jokamiesluokan kuljettajilla on siis viikonloppuna hieno tilaisuus päästä ajamaan aivan uudella asfaltilla. Pinnoitusta on tehty nyt kahden viikon aikana kuntoon ja pinta valmistuu juuri ennen Reiskan rähinöiden kilpailuviikonloppua. Radan omistajan, Tero Tupalan, suuri investointi tälle vuodelle antaa mahdollisuuden laadukkaampaan ja turvallisempaan kilpa-autoiluun vuosiksi eteenpäin, unohtamatta tulevaa radan jatko-osaa, johon panoksia aletaan laittaa jo ensi vuonna.

– Radan jatko-osan rakentaminen alkaa ensi vuonna ja vuonna 2019 on mahdollisuus kilpailla EM-tason mitan täyttävällä moottoriradalla, kertoo Tupala hankkeesta.

Teksti: Santtu Miinalainen, Reiskan rähinät tiedotuspäällikkö

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka