Motocross 08.07.2016

Reinola podiumille Viron stadioncrosskilpailussa

Hanna Reinola juhli kolmatta sijaa Virossa keskiviikkona. Kuva: Motorsport.ee

Hanna Reinola kisasi keskiviikkona menestyksekkäästi Viron Somerpalussa, jossa järjestettiin jokavuotinen stadioncrosskilpailu.

Virossa Leokin suvun omalla supercross-tyylisellä radalla järjestettiin tällä viikolla kansainvälinen stadioncrosstapahtuma. Vuosittainen kilpailu keräsi jälleen kerran tuhatpäisen yleisön.

Suomen ainoana edustajana naisten luokkaan otti osaa Hanna Reinola, joka sijoittui hienosti molemmissa erissä kolmanneksi Venäjän Lubov Leontievan viedessä voiton ja Latvian Anna Stecjukan toisen sijan.

Hanna Reinolan virheetön ajo toi podiumsijan Viron stadioncrosskilpailusta. Kuva: Motostart photography

Hanna Reinolan virheetön ajo toi podiumsijan Viron stadioncrosskilpailusta. Kuva: Motostart photography

– Se meni siis enemmän kuin putkeen tosissaan! Ja ennen kaikkea kun top-kaksi likat ajaa myös MM-kisoja! Reinola riemuitsee.

Virheetön ajo toi paitsi paljon lisää itseluottamusta, se oli myös Reinolan uran yksi parhaimmista kilpailuista.

– Aika-ajot antoi vähän osviittaa vauhdista ja tuumailin pääsenköhän edes kympin kärkeen, mutta erissä starttien onnistuttua suht hyvin, pääsin suurin piirtein puolivälistä sakkia tekemään nousua. Päivän avain oli virheetön ajo, en kaatunut kertaakaan koko päivänä enkä oikeastaan tehnyt hirveästi virheitä. Katsoin kaukaa jo linjat mitä ajan ja muut tytöt alkoi edessä sortumaan pieniin virheisiin, joten pääsin hyvin kuittaamaan ohi. Ehdottomasti oli kyllä yksi mun parhaimmista kilpailuista tähän mennessä, oli aika siisti fiilis, kun viime vuonna en uskonut vielä tuolle podiumille pääseväni!

Teksti: Moottoriurheilu.tv

MyLaps

 

Suomen naiset kaksoisvoittoon Viron haastavassa motocrosskilpailussa

Suomalaisnaiset ottivat osaa historialliseen MX-kilpailuun Puolassa

 

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross