Road Racing 18.05.2016

Red Bull KTM Ajo jahtaamaan kolmatta voittoaan Mugelloon

Brad Binder ja Bo Bendsneyder kisaavat viikonloppuna legendaarisella Mugellon radalla, kun MM-sarjassa on vuorossa kauden kuudes osakilpailu. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Moto3-luokan MM-pistejohdossa oleva Brad Binder ja hänen tallikaverinsa Bo Bendsneyder lähtevät tavoittelemaan Mugelloon Red Bull KTM Ajo -tiimin kolmatta Italian voittoa neljän vuoden sisään.

Red Bull KTM Ajon kuljettaja on voittanut kaksi edellistä kolmesta Moto3-luokan Italian osakilpailuista, Luis Salon vuonna 2013 ja Miguel Oliveira viime vuonna. Nykyiset tallin kuljettajat Brad Binderin ja Bo Bendsneyderin tavoitteena onkin tänä viikonloppuna kulkea edeltäjiensä jalanjäljissä kauden kuudennessa MM-osakilpailussa.

Moto3-luokkaa johtava Etelä-Afrikan Binder tavoittelee nyt kolmatta perättäistä voittoaan, kun taas tiimikaveri Bendsneyder aikoo kartuttaa pistesaldoaan.

Viime vuonna Binder rikkoi Mugellon rataennätyksen ja sijoittui kilpailussa kymmenenneksi. Tänä vuonna 24 pisteen johdossa oleva mies on kivunnut jokaisessa kilpailussa palkintokorokkeelle, joten häneltä voidaan odottaa paljon yhdellä lempiradoistaan.

Bendsneyderillä taas on edessään raskas urakka, sillä hän ajaa nyt vasta toista kertaa tällä legendaarisella Italian radalla. Hänen edellinen kokemuksensa Mugellosta on vuoden 2014 Red Bull Rookies Cupista, joten tämä on miehen ensimmäinen kerta radalla MM-sarjan kilpailussa. Tavoite onkin parantaa suoritusta aika-ajoissa, joissa hänellä on ollut ongelmia tällä kaudella sekä sijoittua top15-joukkon sunnuntaina.

Lauantai – Aika-ajot (Suomen aikaa)
Moto3 13:35-14:15
MotoGP 15:10-15:50
Moto2 16:05-16:50

Sunnuntai – Kilpailu (Suomen aikaa)
Moto3 12:00
Moto2 13:20
MotoGP 15:00

Teksti: Ajo Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Ajo Motorsportin Zarco tähyää podiumille Mugellossa

Ajo Motorsportilla kaksijakoinen päivä Le Mansissa

Ajo: ”MotoGP-luokka ei ole koskaan ollut haaveeni”

 

 

Uusimmat

Lisää aiheesta