Road Racing 24.01.2018

Ratamoottoripyöräilykausi starttaa ensi viikolla MP-messuilta

MiniSuperMoto STOCK-luokan Suomen cupin lähdöt ajetaan MP18-messuilla lauantaina ja sunnuntaina. Kuva: West Coast Racing Club ry

Nyt se on taas täällä! Nimittäin kotimaisen Road Racing kauden alku. Kyllä, luitte oikein. Kotimainen Road Racing kausi starttaa 3.2.2018 Helsingin Messukeskuksessa ajettavilla MiniSuperMoto STOCK-luokan Suomen Cupin kahdella ensimmäisellä startilla.

MP18-messuilla ajetaan West Coast Racing Clubin isännöimänä MiniSuperMoto STOCK-luokan Suomen cupin lähdöt 3.2. ja 4.2. MP-messuille rakennettavalla, Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla. Jännitys tiivistyy huippuunsa, kun viivalle asettuu 20 kilpakuskia ottamaan mittaa toisistaan. Mukana on yli kymmenen MiniSuperMoto-kauden konkareita sekä nuoria, nälkäisiä haastajia.

MiniSuperMoto-luokista STOCK on kalustoltaan kaikkein tasaisin. Pyörät ovat käytännössä samanlaisia, teholukemia myöten. Tämä tarkoittaa sitä, että kilpailut ratkaistaan ajotaidolla eikä kukkarolla. MiniSuperMotolle tyypilliseen tapaan, kilpaa ajetaan tosissaan, mutta kuljettajat pitävät varikolla yhtä ja auttavat toisiaan aina kun tarve vaatii. MiniSuperMotossa kilvanajon hauskuus korostuu ja se välittyy radalta katsomoon asti.

MP-messuilla ajettavat kilpailulähdöt käynnistävät MiniSuperMoto STOCK-luokan Suomen Cupin ja jaossa on roppakaupalla pisteitä. Näitä pisteitä kaikki kuljettajat lähtevät, yleisön iloksi, metsästämään nälkäisinä. Mukana pistejahdissa ovat seuraavat kuljettajat:

Rasmus Rosnell, TMK
Jani Kovanen, IMK
Niko Hämäläinen, IMK
Kari Hjerp, WCRC
Marko Vatanen, TMK
Niko Lehtiranta, TMK
Kimi Patova, HyMK
Matti Kilpeläinen, HyKoKe
Jarkko Rautio, IMK
Marko Hokkanen, IMK
Juho Kantola, MRC
Jani Anttila, WCRC
Sami Pietiäinen, IMK
Peetu Paavilainen, HelRC
Valter Patronen, TMK
Mika Hokkanen, IMK
Teemu Sarvi, IMK
Konsta Korpela, WCRC
Niko Tanskanen, IMK
Pertti Lasala, HMK

MiniSuperMotot ovat radalla seuraavasti:

Perjantaina 2.2.2018
– klo 10-10:30
– klo 13-13:30

Lauantaina 3.2.2018
– klo 9-9:30
– klo 12-12:30 Aika-ajot
– klo 15:40-16 Kisa 1

Sunnuntaina 4.2.2018
– klo 10-10:30
– klo 15-15:30 Kisa 2

 

Liput MP-messuille täältä.

Teksti: Jani ”Jallu” Anttila / West Coast Racing Club ry

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing