Enduro 24.09.2018

Ranskan MM-osakilpailussa toiseksi ajanut Kytönen: “Virheetön ajo toi hyvän tuloksen”

Roni Kytönen pääsi tuulettamaan podiumulle enduron MM-sarjan kolmanneksi viimeisessä osakilpailussa. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen viikonloppu ajettiin Ranskassa, jossa Kytönen Motorsportin Roni Kytönen ajoi sunnuntaina Youth-luokassa toiseksi.

Kytönen taisteli koko päivän voitosta italialaisen Ruy Barbosan kanssa, mutta lopulta Barbosa vei osakilpailu voiton nimiinsä Kytösen ollessa toinen. Youth-luokassa niin ikään ajava Kytönen Motorsport kuljettaja Hugo Svärd oli sunnuntaina kahdeksas ja Junior-luokassa ajava Antti Ahtila kahdeksastoista.

– Tänään oli ajollisesti aika samanlainen kuin eilen, mutta ei tullut virheitä, niin tuloskin oli sen mukainen, Roni Kytönen kertoi sunnuntaina maalissa.

Roni Kytösen ajo sujui Ranskassa. Kuva: Kytönen Motorsport

– Ajo kulki hyvin, mutta se ei riittänyt. Kilpailu oli hyvä ja oli mukava ajaa, Hugo Svärd kertoi.

– Tänään ajo oli parempaa kuin eilen. Olin heti aamusta paremmin hereillä ja ajo lähti kulkemaan hyvin, tuloskin parani. Ihan tyytyväinen olen, että sai eiliseltä parannettua sijoitusta ja ajo parantui tällaisessa hieman erilaisessa maastossa, Antti Ahtila kertoi.

Kytönen Motorsportin kuljettajat jatkavat kilpailukauttaan tulevana viikonloppuna Vantaalla enduron SM-sarjan kauden päätösviikonlopussa.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro