Road Racing 20.02.2018

Ram Racing Yamaha -kuskit hakivat vauhtia kauteen fysiikkavalmennuksesta

Jani Rättö. Kuva: Juha Nässi

Hanhivaaran liikuntakeskus järjesti  mielenkiintoisen päivän Ram Racing Yamaha -tiimin kuljettajille Jani Rätölle, Felix Nässille ja Kimi Patovalle. Aamulla moninkertainen triatlonin Suomenmestari Darby Thomas piti luennon ammattimaisesta fyysiikka- ja mentaalivalmentautumisesta, keskittymisestä vain oleelliseen urheilussa ja tämän pitämisessä tasapainossa perhe-elämän, sponsoreiden yhteistyön ja muiden käytännön asioiden kanssa.

Tämän jälkeen oli vuorossa siirtyminen Hanhivaaran monipuoliselle kuntosalille, jossa Salon Vilppaan koripallojoukkueen fysiikkavalmentaja Ville Salmi testasi ja opasti kaikkia RAM Racing Yamahan kuskeja kuntopiiri-valmentautumisessa.

Kimi Patova. Kuva: Juha Nässi

Valmentautumisessa keskityttiin Road Racing -kuljettajille tärkeisiin asioihin venytyksiin, koordinaatioon, tasapainoon ja lihaskestävyysliikkeisiin. Kuskit olivat hyvässä kunnossa, mutta pientä parannettavaakin löytyi. Tiimiläiset asuvat eri paikkakunnilla, joten yhteiset kuntoharjoitukset ovat harvinaisia. Ville Salmelta kaikki saivat uusia vinkkejä omiin kuntopiiriohjelmiin.

Felix Nässi. Kuva: Juha Nässi

Teksti: Juha Nässi / Ram Racing Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing