Road Racing 08.04.2019

RAM Racing Yamaha ja Nässi solmivat jatkosopimuksen

Felix Nässi jatkaa RAM Racing Yamaha -tiimissä. Kuva: Timo Nässi / Juha Nässi.

Vuoden 2017 Superstock 600 -luokan tulokkaana Suomen mestaruuden ottanut Felix Nässi ja RAM Racing Yamaha ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2019.

Edelliset kaksi vuotta RAM Racingissä ajanut Nässi ajaa siis vielä kolmannen vuoden hyväksi todetussa tallissa. Viime kaudella Imatran ajoissa kaatunut, solisluun ja peukalon murtanut Nässi toipui vasta marraskuussa täyteen kuntoon ja on siitä asti rakentanut pohjakuntoaan ahkerasti takaisin tasolle, jolla se oli ennen kaatoa. Tänä talvena kilpahiihto sai jäädä ja on keskitytty yhä enemmän ratamoottoripyöräilyä simuloivaan harjoitteluun, mutta myös hiihtokilometrejä on tullut paljon siinä ohella.

Nässin tavoitteet tälle kaudelle ovat selkeät: Suomen mestaruuden voittaminen ja vauhdin nostaminen kansainväliselle tasolle, sillä kaudella 2019 on tarkoitus ajaa satunnaisia kilpailuja ulkomailla SM-sarjan lisäksi.

Kausi alkaa pääsiäisenä Slovakiaringin radalla ajettavilla neljän päivän testeillä ja siihen perään vielä Alpe Adria -sarjan Slovakiaringin osakilpailulla. Tarkoituksena on ajaa myös Pohjoismaiden mestaruussarja, jossa ajetaan kaksi osakilpailua, joista ensimmäinen Virtasalmella ja toinen Vålerissa, Norjassa.

Vaikka viime kauden Imatran ajot päättyivätkin Nässin osalta ikävästi, kuuluu Imatra siitä huolimatta ehdottomasti myös tämän kauden kilpailuohjelmaan, sillä tapahtumana Imatran IRRC-viikonloppu on yksi kauden parhaista.

Kesän loppuun on kaavailtu vielä muutamaa ulkomaan kilpailua, joko Espanjan RFME-sarjassa tai Englannin BSB-sarjassa, mutta niitä on helpompi miettiä, kun kausi on saatu ensin liikkeelle ja nähdään, millaisella tasolla vauhti on viime kauden jäljiltä.

Felix Nässi tähyää SM-sarjan lisäksi kansainvälisiin kilpailuihin. Kuva: Timo Nässi / Juha Nässi.

Felix Nässin alustava kilpailukalenteri 2019:

27-28.4 Alpe Adria Slovakiaring

8-9. 6 SM-Motopark Virtasalmi

15-16.6 IRRC Imatran Ajot

29-30.6 SM-Kemora Veteli

13-14.7 SM-Auto24 Ring Pärnu

27-28.7 SM-Alastaro Circuit

18-19.8 SM-Motopark Virtasalmi

28-29.9 BSB Assen Hollanti

26-27.10 RFME Jerez Espanja

Felix Nässin solisluun ja peukalon murtumat ovat parantuneet. Kuva: Timo Nässi / Juha Nässi.

Teksti: RAM Racing Yamaha -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing