Enduro 27.08.2019

Rally Raid Team Finland aloittaa viikon kestävän F.I.M. Greece Cross Country Rally Serres / Veria -kisan

Ralf Molander on valmis moottoripyörien ralliin Kreikassa. Kuva: Ralf Molanderin tiedotus.

Rally Raid Team Finlandin Olli Hytönen, Jori Mäkipää, Ralf Molander ja Jukka Ristiluoma ovat onnistuneesti ilmoittautuneet ja katsastaneet pyöränsä Kreikassa. Moottoripyörien rallikilpailu käynnistyy keskiviikkona.

Keskiviikkona ajetaan ensimmäinen erikoiskoe, joka on pituudeltaan reilu 20 kilometriä, päivän kokonaispituuden ollessa 87,5 kilometriä.

– Keskiviikkoinen prologi on lämmittelyä varsinaista kilpailua varten ja se ajetaan melkolailla tässä Serreksen ympäristössä, Molander selventää.

Keskiviikkona on illalla myös seremoniastartti Serresin kaupungissa, missä katsojat pääsevät näkemään kilpailijat ja kaluston läheltä.

– Seremonialähtö illalla on kiva lisä. Paikalla on paljon katsojia ja tunnelma on todella hyvä, Ristiluoma summaa.

– Odotan keskiviikkoisen erikoiskokeen alkua innolla. Sillon kaikki muuttuu ja pääsee ajamaan kilpaa kelloa ja kilpailijoita vastaan. Navigointi luonnollisesti jännittää, miten se onnistuu, ensimmäistä ralliaan ajava Hytönen kertoo.

Kilpailua voi seurata facebookissa Ralf Molander Cross Country Rally-rider tililtä, Instagramissa päivälähetykset tilillä @ralf.molander ja livetuloksia serresrally.com.

Teksti: Ralf Molanderin tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro