Rallisprint 03.02.2016

Rallisprintin SM ja Suomi Cup-sarja avataan sunnuntaina Lapuan vauhdikkaalla reitillä

Kuva: Toni Ollikainen

Lapualla kuhisee tulevana sunnuntaina 7.2., kun Veikon Kone SM-Rallisprint avaa sarjan pistetaiston Tiistenjoen ympäristössä. Kypärän lyö päähänsä 119 kuljettajaa ja startissa nähdään liuta aikaisempien vuosien mestareita sekä ennätysmäärä kuskeja Nuorten luokassa.

Rallisprintin SM ja Suomi Cupin kausi avataan mukavissa talviolosuhteissa, viime vuodesta hieman muuttuneella radalla. Tämän vuoden rata on 5,8 km pitkä ja vauhdikas, ajosuunta on sama, mutta lähtö ja maali ovat eri paikassa. Reittiin on tullut myös lisää hyviä katselupaikkoja yleisölle.

Nuorten luokka on mukavassa nousussa kun kisassa nähdään lähes 20 tulevaisuuden lupausta. Kisassa mukana Nuorten luokan lisäksi mm. Yleisen SM, Suomi Cupin luokat, Historic luokat, lisäluokat…!

Kilpailu etenee siten, että kuljettajat ajavat saman reitin kaksi kertaa määrätyssä järjestyksessä ja paras aika ratkaisee luokkavoittajat sekä lopullisen tulosjärjestyksen.

Veikon Kone SM-rallisprint – Latomäen Sähköliike -kisan tapahtumia pääsee yleisö seuraamaan paikan päältä, valtateillä löytyvät opasteet ohjaat paikan päälle.

Kilpailun järjestää: Lapuan Ua
Paikka: Kilpailukeskus Tiistenjoki, Lapua (Kuusenmäentie 130)
Aika: 11:00- 15:00
Lisätietoa:
www.rallisprintsm.fi
Facebook

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint