Rallisprint 20.09.2016

Rallisprint-kausi jatkuu Laihian soralla

Laihialla ajetaan soralla kauden neljäs SM-osakilpailu. Kuva Rallikuvat.net

Laihian Urheiluautoilijat isännöi tulevana sunnuntaina 25.9. rallisprintin SM- ja Suomi Cup-sarjan kauden toiseksi viimeistä osakilpailua, joka ajetaan Laihialla sorapäällysteellä.

Sarjaan kuuluu yhteenä kuusi osakilpailua ja kun kaudesta on jäljellä enää kaksi osakilpailua, on tilanne pisteiden osalta seuraava; 2-veto-luokassa pistejohdossa keikkuu Parkanon UA:ta edustava Mikael Vuotari 42 pisteellä, mutta hänen perässään vain kahden pisteen päässä on Kuortaneen UA:n Jukka Vähämäki. Kolmatta sijaa pitää Valkealan UA:n Tomi Koirikivi, jolla pisteitä 38.

Nelivetoluokassa varmaa menoa on pitänyt yllä sarjajohtaja Jari Lamminsivu Hämeenlinnan UA:sta. Lamminsivun kaima Jari Putkinen on vain kolmen pisteen päässä pistejohtajaa ja kolmatta sijaa pitää Pekka Keski-Korsu, joka on kolme pistettä Putkista perässä. Tässäkään luokassa eivät mitalin värit ole vielä kiveen hakattu, mitä vaan voi vielä tapahtua Laihialla sekä kauden päätösosakilpailussa Kouvolassa.

Laihian SM-osakikilpailun kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Peräläntie 1, Laihia ja varikko sijaitsee Perälässä kunnan teknisellä hallilla. Kilpailijoita reitillä tullaan näkemään 110 kappaletta, joten vauhtia riittää koko sunnuntain ajaksi. Reitti on kauden ensimmäinen soralla ajettava osakilpailu ja reitillä on pituutta 3,9 km. Rata on vanha tuttu, hyväksi havaittu reitti Peräläntieltä Suorttilan suuntaan. Reitin varrella monia hienoja katselualueita, joissa grillipalvelut. Kilpailu starttaa klo 12.00, pääsylipun hinta 10 euroa ja alle 12 -vuotiaat ilmaiseksi. Reitti suljetaan klo 10.00 yleiseltä liikenteeltä.

Osallistujaluettoon pääset tästä.

Kilpailun Facebook-sivu: https://www.facebook.com/Laihian-OP-SM-Rallisprint-2016-518901074979666/?fref=ts
Rallisprintsm.fi
Teksti: Moottoriurheilu.tv

Lamminsivu ja Suokko voittoon IKH Rallisprintissä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint