Rallicross 28.04.2016

Rallicrossin SM-sarja yhteistyöhön Liqui Moly -voiteluainemerkin kanssa

Rallicross SM -sarja ja Liqui Moly -voiteluaineita maahantuova Atoy Automotive Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2016. Saksan suosituimpana öljymerkkinä tunnettu Liqui Moly tulee näkymään vahvasti sarjan sekä kilpailuissa että markkinoinnissa.

Saksalainen LIQUI MOLY tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia autoalan tuotteita kuten moottoriöljyjä, lisäaineita sekä autonhoito- ja huoltotuotteita. Liqui Moly kehittää, testaa ja valmistaa kaikki tuotteensa itse Saksassa jo yli 50 vuoden kokemuksella.

– Liqui Moly kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja yhdessä suomalaisen maahantuojamme Atoy Automotive Finland Oy:n kanssa halusimme lähteä Rallicross SM -sarjan yhteistyökumppaniksi tavoitteena kasvattaa Liqui Molyn korkealaatuisten tuotteiden tunnettuutta niin kuluttajien kuin ammattikäyttäjienkin piirissä, kertoo Liqui Molyn aluevientipäällikkö Ingo Lindner.

– Rallicross on suomalaisille rakas moottoriurheilulaji, joka on nostanut kasvattanut suosiotaan valtavasti niin meillä kuin maailmalla. Liqui Moly on niin ikään yksi alansa tunnetuimpia brändejä ja mukana jo muutenkin vahvasti eri moottoriurheilulajeissa, joten olemme erittäin iloisia, että pääsemme yhdistämään Rallicrossin SM-sarjan ja Liqui Molyn brändit tämän yhteistyön myötä, toteaa AKK Sports Oy:n markkinointijohtaja Heli Kemppainen.

Teksti: Sami Kolsi


Rallicross SM -sarja
Rallicross on rallin ja rata-autoilun vauhdikas yhdistelmä, missä yhdistyvät tehokkaat autot, näyttävät ajolinjat ja kamppailulajien parhaat ominaisuudet. Rallicrossissa ajetaan yhteislähtöjä ja lajille ominainen tasainen kamppailu takaa, että sijoituksista ajetaan tiukasti maaliin asti. Rallicrossin SM -sarjaan kuuluu kaudella 2016 viisi osakilpailua. Sarjassa kilpaillaan suomenmestaruuksista luokissa SuperCar, SRC, Autokrossi ja Crosskart 125.

Kilpailukalenteri 2016
7.5. Hyvinkää
28.5. Kouvola
9.7. Honkajoki
20.8. Oulu
10.9. Kaanaa Center

Lisätietoja Rallicrossin SM-sarjasta löydät osoitteesta www.rallicross.fi. Sarjaa voi seurata myös Facebookissa, Moottoriurheilu.tv:n Periscopessa sekä Ylen MotorSport Extra -lähetyksissä.

Uusimmat

Lisää aiheesta