Rallicross 06.05.2016

Rallicrossin SM-sarja ja Duolog Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Kuvaaja Toni Ollikainen

Kotimaisen rallicrossin pääsarja, Rallicross SM ja logistiikka-alan henkilöstöyritys sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia tuottava Duolog Oy tekevät yhteistyötä kaudella 2016.

Jo tuhansia tyytyväisiä kuljettajia kouluttanut Duolog tarjoaa muun muassa eAmmattipätevyys-konseptia, jossa interaktiivinen materiaali ohjaa koulutuspäivien kulkua mielenkiintoisella tavalla. Kuljettajapalvelun avulla Duolog puolestaan auttaa yrityksiä pitämään kuljetuskaluston liikkeellä myös silloin, kun päivittäiseen operatiiviseen toimintaan tarvitaan joustoa. Duologin koulutetut kuljettajat astuvat palveluun niin ennalta suunnitellussa kuin akuuteimmissakin tarpeissa.

Rallicross SM -sarjan ja Duolog Oy:n yhteistyö on näkyvästi esillä tulevan kauden aikana muun muassa “Hae meille kisakuljettajaksi”-kampanjan myötä sekä erilaisissa markkinointiaktiviteeteissa.

– Rallicross SM -sarjassa tehtävä yhteistyö sopii erinomaisesti tämän vuoden markkinointiteemaamme “Tule meille kisakuljettajaksi”. Kampanjan avulla haluamme herättää suuren yleisön mielenkiintoa kuljetusalan mahdollisuuksista tietenkin kisahengessä sekä löytää osaavia kuljettajia joukkojemme kasvattamiseksi. Teemme yhteistyöstä kuljetuslogistiikan kärkiyritysten kanssa päivittäin ja AKK Sports Oy:n kanssa tehtävä yhteistyö on meille loistava mahdollisuus laajentaa yhteistyötä mielenkiintoisen autourheilun huippujen pariin, sanoo Duolog Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Pirhonen.

– Yhteistyö Duologin kanssa on meille erittäin mieluinen asia, sillä molempia osapuolia yhdistää ajaminen ja kuljettajien kouluttaminen, toki hieman eri tavoin. Duolog on alansa kärkeä logistiikka- ja kuljettajapalvelualalla, kun taas Rallicrossin SM-sarja on lajinsa kärkituote Suomessa ja neljän eri luokan kuljettajat maamme huippuja. Kuljettajat ja heidän osaaminen ovat meille molemmille tärkeää. AKK-Motorsport ry tekee osaltaan tärkeää työtä kilpakuljettajien tutkintokouluttamisessa. Näin ollen sivuamme kohtalaisen paljon samoja rajapintoja Duolog Oy:n kanssa, mikä on pelkästään hienoa, kertoo AKK Sports Oy:n markkinointijohtaja Heli Kemppainen.

Tutustu Duolog Oy:n toimintaan tarkemmin www.duolog.fi

Teksti: Sami Kolsi

Uusimmat

Lisää aiheesta