Rallicross 04.10.2016

Rajala Saksan MM-osakilpailuun Mitsubishi Miragella

Joni-Pekka Rajala pääsee haistelemaan MM-sarjan tuulia Saksaan.

Rallicrossin EM-sarjassa kahtena vuotena kilpaillut Joni-Pekka Rajala ajaa Mitsubishi Miragella Saksan Estering MM-osakilpailussa 14.-16.10.2016.

Auton on rakentanut Vaaranmaa Racing. Rajala sanoo, että kilpailun tarkoituksena on samalla testata Miragen sopivuutta “isommille” areenoille ja toisaalta myös vähän haistella MM-sarjalaisten vauhtia. Selkein tavoite on päästä ajamaan mahdollisimman paljon.

“Jonttu” on testannut Miragea jonkin verran kuluneen vuoden aikana ja ajanut sillä myös voittoisan NEZ -kisan Latvin radalla heinäkuussa. Tällöin Mitsun takavaloja jäivät katselemaan muun muassa Reinis Nitiss ja Janis Baumanis. Tiimipäällikkö Mika Vaaranmaa odottaa innolla tiiminsä kera yhteistyötä Rajalan kanssa.

Joni-Pekka saavutti edellisellä Mitsulla hienoja tuloksia vuosina 2013 ja 2014 voittamalla SM-kultaa. Vuosi 2015 meni rakentaessa uutta autoa, Mitsubishi Mirage esiteltiin vuosi sitten.

– Mahtavaa saada Joni-Pekka ajamaan autoa Saksaan. Meillä on Jontun kanssa takana pitkä historia yhteistyötä ja hänellä on kyllä uskomaton tietotaito kertoa mitä autolle tehdään, jotta se saadaan käteen sopivaksi ja kulkemaan. Lähtölaatalla on maailman huiput, mutta me teemme kaikkemme ja katsotaan mihin se riittää kun lähtövalot syttyy. Tiimi on valmiina kisaan, sanoo Vaaranmaa.

Tiedote: Joni-Pekka Rajala Tiedotus

Joni-Pekka Rajala voittoon NEZ -Rallycross-sarjan osakilpailussa Latviassa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross