Motocross 02.05.2018

Räikkösen ja Pyrhösen tiimin Paulin kuudenneksi Venäjällä

Gautier Paulin on kuuden osakilpailun jälkeen MM-pisteissä viidentenä. Kuva: Ice One Racing

Kimi Räikkösen omistaman ja Antti Pyrhösen johtaman Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing –tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoittui kuudenneksi tiistaina ajetussa motocrossin MM-sarjan Venäjän osakilpailussa.

Motocrossin MM-sarjan kauden kuudes osakilpailu ajettiin vappupäivänä Venäjän Orlyonokissa. Suomalaisen Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin saavutti ensimmäisestä erästä neljännen sijan ja ajoi toisessa kuudenneksi. Yhteistuloksissa hän sijoittui kuudenneksi ja on nyt MM-pisteissä sijalla viisi.

Suomalaistiimin brittikuljettaja Max Anstie teki paluun kilparadoille loukkaantumisen jälkeen. Hän kärsi kuitenkin huonoista lähdöistä ja jäi erissä sijoille 15 ja 17 saavuttaen yhteistulosten 16. sijan. Kolme osakilpailuviikonloppua väliin jättänyt britti on MM-pisteissä sijalla 18.

Venäjän osakilpailun voittoon ajoi MM-pisteissä kolmantena oleva Belgian Clement Desalle ennen MM-pistejohtajaa Hollannin Jeffrey Herlinsia ja pistekakkosta Italian Antonio Cairolia.

Motocrossin MM-sarja jatkuu Latvian Kegumsissa ensi viikon sunnuntaina 13.5.

Kilpailun tulokset ja MM-pistetilanne

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross