Motocross 01.10.2018

Räikkösen ja Pyrhösen tiimin kuljettaja viidenneksi MM-sarjan loppupisteissä

Gautier Paulin (nr 21) sijoittui MXGP-luokan viidenneksi kaudella 2018. Kuva: Ice1Racing

Motocrossin MM-kausi päättyi viikonloppuna Italian Imolaan. Kimi Räikkösen omistaman ja Antti Pyrhösen pyörittämän tiimin Gautier Paulin sijoittui MM-pisteissä viidenneksi ja Max Anstie kymmenenneksi.

Rockstar Energy Husqvarna -tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoittui motocrossin MM-finaalin MXGP-luokassa viidenneksi, jonka myötä nousi yhden sijan MM-pisteissä kuitaten kaudelta 2018 lopputuloksen viisi.

– Tämä oli pitkä kausi ja olen iloinen, että sijoituin viidenneksi MM-sarjassa. Meillä oli ylä- ja alamäkiä tällä kaudella, mutta kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen viidenteen sijaan. Tämä oli minulle hyvä kausi ja haluan kiittää tiimiäni kovasta työstä ja omistautumisesta, Paulin totesi.

Suomalaistiimin brittiajaja Max Anstie päätyi Imolassa erätulosten 9 ja 13 myötä yhdenneksitoista. Loppupisteissä hän sijoittui tällä kaudella kymmenenneksi.

MXGP-luokan maailmanmestaruuden voitti Hollannin Jeffrey Herlings ennen tiimikaveriaan Italian Antonio Cairolia ja Ranskan Clement Desallea.

Kauden 2018 loppupisteet

Teksti: Rockstar Energy Husqvarna Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross