Motocross 04.04.2017

Räikkösen ja Pyrhösen kuski podiumille Meksikossa

Gaultier Paulin nousi ensimmäistä kertaa kaudella 2017 podiumille Meksikon osakilpailussa. Kuva: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing –tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoittui Meksikossa ajetussa motocrossin MM-sarjan neljännessä osakilpailussa kolmanneksi.

Kimi Räikkösen omistama ja Antti Pyrhösen johtama Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimi osallistui viikonloppuna motocrossin MM-sarjan neljänteen osakilpailuun, joka ajettiin Meksikon Leonissa. Tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoittui MXGP-luokan molemmissa erissä kolmanneksi vieden myös kokonaistuloksissa kolmannen sijan. Tämä on miehen kauden ensimmäinen podiumsija. Samalla hän nousi MM-pisteissä viidenneksi.

– Kaikki palaset alkavat loksahdella paikalleen ja tuntuu todella palkitsevalta päästä podiumille. Me olemme tehneet isoja parannuksia pyörään ja olen myös onnistunut parantamaan starttejani. Olimme vahvoja koko viikonlopun. En voi kiittää tiimiäni tarpeeksi heidän kovasta työstään. Minulla on hauskaa pyöräni kanssa tällä hetkellä ja tavoitteemme on taistella podiumpaikoista jokaisessa GP:ssä, Paulin iloitsee.

Tiimin saksalaiskuljettaja Max Nagl otti eräsijat seitsemän ja kahdeksan sijoittuen kokonaistuloksissa kahdeksanneksi. Viime vuoden MM-pronssimitalisti on parhaillaan sijalla yhdeksän MM-pisteissä.

Englantilaiselle Max Anstielle kilpailuviikonloppu oli vaiherikas. Hän sijoittui aika-ajoissa hienosti kolmanneksi, mutta teki pienen virheen ensimmäisen erän startissa. Hän sai kuitenkin puristettua itsensä yhdeksänneksi. Toiseen erään Anstie sai paremman startin, mutta kaatui ja joutui tyytymään 13. sijaan.

MXGP-luokan voittoon Meksikossa ajoi MM-sarjan johdossa oleva Tim Gajser. Toiseksi sijoittui kahdeksankertainen maailmanmestari Antonio Cairoli, joka on myös MM-pisteissä toisena.

Motocrossin MM-sarja jatkuu Italiassa 15.-16. huhtikuuta kauden ensimmäisellä Euroopan osakilpailulla.

Meksikon MM-osakilpailun kokonaistulokset

MXGP

1. Tim Gajser (Honda) 50 points
2. Antonio Cairoli (KTM) 40;
3. Gautier Paulin (Husqvarna) 40

8. Max Nagl (Husqvarna) 27

11. Max Anstie (Husqvarna) 20

MM-pistetilanne neljän osakilpailun jälkeen

MXGP

1. Tim Gajser (Honda) 156 points
2. Antonio Cairoli (KTM) 136
3. Clement Desalle (Kawasaki) 119

5. Gautier Paulin (Husqvarna) 112

9. Max Nagl (Husqvarna) 73

11. Max Anstie (Husqvarna) 69

Teksti: Ice1Racing Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Pyrhösen ja Räikkösen tiimin kuskit ottivat kauden parhaat tuloksensa Argentiinasta

Pyrhösen ja Räikkösen tiimillä mutataistelua Indonesiassa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross