Drifting 05.06.2016

Radalle.com tuo drifting-sirkuksen Turkuun

RADALLE.com järjestää 11.6 Turussa ainutlaatuisen kaupunkidrifting-tapahtuman, jolloin Artukaisen täyttää yhden päivän ajan kuminkäry, loistava tunnelma sekä Suomen kovimmat drifting-kuljettajat. Artukaisissa nähdään päivän aikana RADALLE.com Drifting PRO ja PRO2 -luokkien viralliset osakilpailut sekä FCC CrossKartien osakilpailu.

Drifting-kausi käynnistyi muutama viikko takaperin hiukan sateisessa Kemorassa ja voittajaksi ajoi Juha Pöytälaakso. Tämä Pro-kuljettaja on näyttänyt otteitaan niin Suomessa kuin myös ulkomailla, ja kantaa hallitsevan Suomen mestarin titteliä. Löytyykö Pöytälaaksolle haastajia vai pystyykö hän jatkamaan voittokulkuaan?

Myöskin oman drifting-kilpailu-uransa Kemorasta aloittanut legendaarinen kultakurkku Ville Kaukonen nähdään Artukaisen näyttämöllä, joten näkemistä ja kokemista on paljon!

CrossKart-kausi on ollut kuumimmillaan jo talvesta asti ja upeita osakilpailua on käyty pitkin vuotta 2016. Tällä hetkellä sarjaa johtaa JP Perämäki, joka on saanut haastajakseen todella kovan nuoren lupauksen Alexander Shengeliyan. Tämä nuori kuljettaja on näyttänyt osaamistaan jo viime kaudella ja on nyt todella lähellä nousua sarjan kovimmaksi nimeksi. Näillä pienillä paholaisilla ajavat kuljettajat ottavat mittaa toisistaan vauhdikkaassa Artukaisen moottoriurheilu tapahtumassa, joten kovaa vääntöä on luvassa!

Liput myy ennakkoon Lipputoimisto

sisäänpääsy 15,95€

TAPAHTUMASSA KÄY VAIN KÄTEINEN.

Liput portilta:

Sisäänpääsy 20€

Alle 12-vuotiaat huoltajan seurassa veloituksetta.

Perhelippu 32,50€ (sis. 2 aikuista ja max. 3 12-17-vuotiasta lasta)

Teksti: Radalle.com tiedotus / Moottoriurheilu.tv
Kuva: Erkki Hautaviita

Uusimmat

Lisää aiheesta