Drifting 11.02.2016

RADALLE.com juhlii myös tänä vuonna Time Attack ja Drifting -mestareita

RADALLE.com-palkintogaala järjestetään 5.11. Kuva: Timo Björk

Viime vuosina Drifting ja Time Attack sarjat ovat paisuneet sen verran suuriin mittakaavoihin, että päätimme viime vuoden marraskuussa lanseerata RADALLE.compalkintogaalan. Palkintogaalasta on myös päätetty tehdä vuotuinen perinne, jossa haluamme palkita ja antaa kunniamainintoja näille hurjapäille Driftingin ja Time Attackin saralla.

RADALLE.comgaala paisuu vuosi vuodelta ja niin myös tänä vuonna! Olemme pitäneet muutaman vuoden Crosskart-sarjaa mukana niin sanotulla koeajalla ja nyt on aika nostaa heidät osaksi RADALLE.comautourheiluperhettä. Crosskart voittajat tullaan myöskin palkitsemaan tässä pukuloistoa sisältävässä RADALLE.comgaalassa. Crosskartit tullaan näkemään kesän tapahtumissa ja RADALLE.com on aktiivisesti mukana tukemassa sekä järjestämässä Crosskart-kilpailuja. Kilpailuissa tulet näkemään meidät vahvasti mm. ajanoton, juontamisen ja tietenkin hauskanpidon merkeissä.

Palkintogaala järjestetään 5.11.2016.

Vuoden 2016 kauden päättävä RADALLE.compalkintogaala pitää sisällään upeita iltapukuja, tarkoin valitun illallisen sekä tietenkin tapahtuman juontaa suosikkijuontajat Ville Kaukonen ja Harri Kolehmainen.

Liput tapahtumaan tulevat ennakkomyyntiin kesän aikana sekä lippupaketteja voit tiedustella info@radalle.com osoitteesta.

Lähde: Radalle.com

Uusimmat

Lisää aiheesta