Jäärata-ajo 01.03.2016

Radalle.com JÄÄratapäivä Oulussa peruttu

Vaikka kuinka koittaisi toivoa Suomeen talvea ja rukoilla jääradan jumalia ei aina vaan onnistu. Jääratapäivien järjestämisessä se huono puoli on, että olemme täysin ukko ylijumalan armoilla.

RADALLE.com joutuu perumaan lauantaina 5.3.2016 Ouluzonen JÄÄratapäivän sään vuoksi. Poikkeuksellinen talvi tänä vuonna on rokottanut suuresti jääratojen kuntoa, sekä ongelmia on kohdattu myös niiden tekemisessä. Niin myöskin Oulun Ouluzonessa on ongelmia tänä vuonna ollut.

– Olimme pitkään hyvällä fiiliksellä radan kunnosta, mutta viikonlopun tarkastuksen jälkeen valitettavasti rata ei ole siinä kunnossa, että siellä olisi kiva ajaa. Ajamaan luultavasti pystyisi, mutta ensimmäinen tunnin päristelyn jälkeen se voisi olla jo huonossa kunnossa. Harkitsimme loppuun asti kaikki mahdollisuudet, mutta nyt on vaan nostettava lapaset ylös ja todettava että ei voida päivää järjestää, kommentoi toiminnanjohtaja Akinaattori Salmela.

JÄÄratakausi 2016 on nyt RADALLE.com:in osalta päätöksessään. Nyt on siis aika keskittyä tulevaan kauteen ja nostaa katse eteen sekä suupielet ylöspäin!

RADALLE.com tuo tänä vuonna upeita tapahtumia pitkin kesää! Muun muassa Turussa ajetaan pitkästä aikaa huikea kaupunki Drifiting ja tietenkin kausi avataan 5. huhtikuuta megalomaanisessa kauden avauksessa Ahveniston legendaarisella moottoriradalla! Joten kalenterit esiin ja päivämäärät ylös!

Seuraa meitä myös Facebookissa Radalle.com- sivulla sekä Instagramissa radallecom nimimerkillä!

Lähde: Radalle.com

Uusimmat

Lisää aiheesta