Enduro 20.02.2019

Pyry Juupaluoma sairaslomalle

Pyry Juupaluoman (111) ajokauteen tulee pakollinen tauko. Kuva: Kytönen Motorsport.

Kytönen Motorsportin enduronuorukainen Pyry Juupaluoma loukkasi peukaloaan reilu kaksi viikkoa sitten harjoituksissa, mutta peukalon piti parantua pienellä levolla ja Juupaluoma kilpailikin U20-luokan kahdessa ensimmäisessä SM-osakilpailussa.

Tiistaina lääkärikäynnillä kuitenkin selvisi, että peukalon nivelestä on luunpalanen irti ja se operoitiin keskiviikkoaamulla. Toipumisaika on 3-4 viikkoa, joten Husqvarna-kuljettajalta jää Päijänteen ympäriajo väliin, mutta EM-sarjan avauskilpailuun Portugaliin Juupaluoma pääsee jälleen mukaan.

– Peukalo murtui kaksi viikkoa sitten harjoituksissa ja eilen käytiin käsikirurgialla, jossa todettiin sen vaativan leikkaushoitoa. Nyt peukalo on leikattu ja kaikki on kunnossa. Ajotaukoa joutuu nyt pitämään 3-4 viikkoa eli seuraava muutama kilpailu jää välistä, mutta onneksi pääsen aloittamaan EM-sarjan normaalisti Portugalista, Juupaluoma kommentoi sairaalasta.

Jämsän Seudun Moottorikerhon Juupaluoma ajoi alle 20-vuotiaiden SM-sarjan viime viikonlopun osakilpailussa kolmanneksi. Hän on epävirallisen sarjataulukon mukaan pisteissä kolmantena edellään toisena oleva Hämeenlinnan Eetu Puhakainen ja kärkipaikkaa pitävä velipoika, seuratoveri Peetu Juupaluoma.

Uusimmat

Lisää aiheesta