Motocross 20.03.2017

Pyrhösen ja Räikkösen tiimin kuskit ottivat kauden parhaat tuloksensa Argentiinasta

Gautier Paulin sijoittui kauden kolmannessa MM-osakilpailussa Argentiinassa yhteistuloksissa neljänneksi. Kuva: Ice1Racing

Motocrossin MM-sarjan kauden kolmas osakilpailu ajettiin viikonloppuna Argentiinan Patagoniassa, jossa Kimi Räikkösen ja Antti Pyrhösen tiimin kuljettajat alkoivat päästä jo hyvin vauhdin makuun.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing –tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin saavutti kauden parhaan tulokseensa sijoittumalla kauden kolmannessa MM-osakilpailussa Argentiinassa kokonaistuloksissa neljänneksi.

Gautierin vauhti oli läpi viikonlopun hyvällä tasolla. Hän sijoittui MXGP-luokan ensimmäisessä erässä kuudenneksi ja taisteli toisessa erässä hienon startin myötä kärkikolmikossa, mutta jäi lopulta neljänneksi.

Tiimin saksalaiskuljettaja, viime vuoden MM-pronssimitalisti Max Naglilla sen sijaan oli hieman haastava viikonloppu. Ensimmäisessä erässä hän sijoittui kahdeksanneksi. Toisessa erässä Nagl otti huonon startin ja ajoi ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 13. Loppukirin myötä hän nousi kuitenkin kuudenneksi ja sijoittui yhteistuloksissa kahdeksanneksi.

MXGP-luokan rookie-kuljettaja Britti Max Anstie kehittyy hyvää vauhtia. Hän otti ensimmäisestä erästä kauden parhaan tuloksensa tervehdittyään ruutulippua seitsemäntenä. Toisen erän 12. sijan myötä Britti sijoittui Argentiinan yhteistuloksissa kymmenenneksi, mikä niin ikään on hänen kauden paras suorituksensa.

Kun kolme osakilpailua MM-kauden 19:stä on ajettu, on Paulin MM-pisteissä sijalla kuusi, Anstie sijalla 10 ja Nagl sijalla 12.

Motocrossin MM-sarja jatkuu Meksikossa 1.-2. huhtikuuta.

MXGP – kokonaistulokset Argentiinan osakilpailu
1. Tim Gajser (Honda) 50 pistettä
2. Jeremy Van Horebeek (Yamaha) 42
3. Evgeny Bobryshev (Honda) 38
4. Gautier Paulin (Husqvarna) 33

8. Max Nagl (Husqvarna) 28

10. Max Anstie (Husqvarna) 23

MXGP-luokan MM-pistetilanne 3 osakilpailun jälkeen
1. Tim Gajser (Honda) 106 pistettä
2. Antonio Cairoli (KTM) 96
3. Clement Desalle (Kawasaki) 91

6. Gautier Paulin (Husqvarna) 72

10. Max Anstie (Husqvarna) 49

12. Max Nagl (Husqvarna) 46

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Pyrhösen ja Räikkösen tiimillä mutataistelua Indonesiassa

Räikkösen ja Pyrhösen tiimille vahva aloitus motocrossin MM-kauteen

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross