Motocross 03.11.2016

Pyrhösen ja Räikkösen talli kiinnitti MM-hopeamitalistin

26-vuotias Gaultier Paulin tulee kisaamaan suomalaistallin väreissä kaudet 2017 ja 2018. Kuva: Ice1Racing

Kimi Räikkösen omistaman ja Antti Pyrhösen pyörittämän Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP -tiimi on tehnyt kahden vuoden sopimuksen viime vuonna MM-hopeaa saavuttaneen ranskalaisen Gautier Paulinin kanssa.

26-vuotias Gautier Paulin tulee kisaamaan kaudet 2017 ja 2018 suomalaistallissa Husqvarnan FC 450 -pyörällä. MXGP-sarjan vuoden 2015 MM-hopeamitalisti tulee kisaamaan Ice1Racing-tiimissä yhdessä Max Nagl:n ja Max Anstien kanssa.

Paulinia pidetään yhtenä MXGP-sarjan nopeimpana kuljettajana. Hän on vienyt nimiinsä vuoden 2007 MM-debyyttinsä jälkeen yhteensä kahdeksan MX1- ja MXGP-luokkien voittoa ja saavutti kaudella 2015 MXGP-luokan MM-hopeaa.

– Olen erittäin innoissani voidessani olla osa Rockstar Energy Husqvarna tiimiä, Paulin iloitsee.

– Meidän lajissamme ei ole rajoja parantaa taitojasi ja uskon, että minulla on kaikki, mitä tarvitsen voidakseni ottaa seuraavan askeleen viedäkseni ajamistani eteenpäin. Olen erittäin ammattitaitoisessa tiimissä, joka on osoittanut, että heillä on potentiaalia voittaa maailmanmestaruus, Paulin toteaa.

Myös tallipäällikkö Antti Pyrhönen odottaa innoissaan yhteistyötä Paulinin kanssa.

– Gautier on todellinen ammattilainen ja uskon, että hän tulee olemaan täydellinen lisä tiimiimme Nagl:n ja Anstien rinnalle. Hän on erittäin motivoitunut menestymään ja on jo aiemmin näyttänyt potentiaalinsa. Hänen nopeutensa ja ajotekniikkansa ovat kiistämättömät. Olemme erittäin iloisia, että hän liittyy tiimiimme seuraaviksi kahdeksi vuodeksi. Meidän tavoitteemme on tarjota hänelle kaiken tarvittavan, jotta hän pystyy taistelemaan podiumsijoituksista ja MM-voitoista heti kun uusi kausi starttaa, Pyrhönen toteaa.

Vuoden 2017 motocrossin MM-sarja starttaa Qatarista 25. helmikuuta ja se tulee sisältämään yhteensä 20 MM-osakilpailua.

Teksti: Rockstar Energy Husqvarna Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross