Snowcross 07.02.2016

Puhakka jälleen mitaleilla ECS -sarjassa

Pieti Puhakka Kuva: Bruce Gaspardi Jr

ISOC ja ECS –sarja jatkui Salamancassa. ISOC Pro Open -luokan voittoon ajoi Tucker Hibbert. ECS -sarjassa Suomen Pieti Puhakka oli kolmas ja Mikko Osmo neljäs.

ISOC sarjan Pro Open -luokan voittoon ajoi tuttuun tapaan Tucker Hibbert. Kakkoseksi Lincoln Lemieux ja pronssille Kyle Pallin. Adam Renheim oli finaalin viides ja John Stenberg kuudes. Petter Nårsa on edelleen sivussa kisoista loukkaannuttuaan ennen XGamesia. Pro Litessa Ishoel kuittasi perjantaina epäonnistunutta finaaliaan ajamalla kisan voittoon. Naisten luokassa Megan Brodeur ajoi ykköseksi ennen Marica Renheimia ja Elina Öhmania.

Pieti Puhakan kolmas sija oli kovan työn takana. Kuva: Bruce Gaspardi Jr

Pieti Puhakan kolmas sija oli kovan työn takana.
Kuva: Bruce Gaspardi Jr

Pieti Puhakka kertoo ECS-sarjan kisapäivästään: ”Olipahan vaikea päivä tänään ECS-sarjan osakilpailussa Salamancassa. Koko päivänä en saanut hyvää ja rentoa ajoa päälle, vaan tuntui että joudun tappelemaan koko ajan edetäkseni. Ensimmäisessä alkuerässä olin 4. ja toisessa 6. kolaroituani lähdön jälkeen. Finaalissa olin viimeisellä kierroksella toisena, mutta tein virheen ja ajauduin ulos radalta, jonka takia putosin yhden sijan ja näin ollen maalissa Finaalin 3. sijalla. Kiitos jälleen kaikille kannustuksesta, olihan T-trainkin kannustamassa radan varressa.”

Mikko Osmon mietteet kisan jälkeen: ”Tänään ajettiin ECS-sarjan osakilpailu samalla radalla mitä eilen ajettiin. Päivä oli todella vaikea aamusta asti, jalat ja kaula oli todella kipeät viime yönä ja aamusta ei tahtonut saada millään ajofiilistä päälle. Ekassa karsinnassa vaikeaa ajoa ja kaaduin kerran, toisessa karsinnassa sain holeshotin ja ajo oli päivän paras ollen 3. Finaalissa ei ollut nappilähtö, mutta pääsin kolmanneksi parin kierroksen jälkeen. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin täysin seinä vastaan ja olin maalissa 4. Reidet meni aivan hapoille, kun penkki oli rikki ja se oli niin pehmeä, että joutui nousemaan aivan pohjilta aina ylös, huono tankkaus ja huonot unet vaikutti myös. Mutta kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen kisaviikonloppuun. Eilinen oli aivan huippu päivä päästä ajamaan maailman kovimpia snocrosskuskeja vastaan ja itse selvitin tien myös finaaliin asti, mikä on jo huippu saavutus! Katseet suunnataan jo ensi viikonloppuun. Suuri kiitos jälleen kaikille jotka on mukana tässä hommassa, ilman teitä tämä olisi vain haavetta!”

ISOC -sarjan pistetilanteessa Hibbert on karannut jo 90 pisteen päähän kakkosena olevasta Tim Tremblaysta. Adam Renheim on pisteissä kolmantena. Mikko Osmo löytyy sijalta 27 ja Pieti Puhakka 28.

Isoc Pro Open tulokset

1 Tucker Hibbert Monster Energy / Arctic Cat / Ram Trucks 68 Arctic Cat Pelican Rapids, MN
2 Lincoln Lemieux Amsoil/Air Force/Rockstar 13 Ski-Doo St. Johnsbury, VT
3 Kyle Pallin Mystik, Loctite, Polaris, Red Bull 324 Polaris Ironwood, MI
4 Logan Christian DOC 360 /Arctic Wear / Arctic Cat 43 Arctic Cat Fertile, MN
5 Adam Renheim Boss Racing 311 Ski-Doo Lima,
6 John Stenberg Warnert Racing 259 Ski-Doo Lofsdalen,
7 Tim Tremblay Amsoil/Air Force/Ford 11 Ski-Doo Ste Jeanne D’Arc, Quebec
8 Corey Watkinson Watkinson Motorsports, Arctic Cat 173 Arctic Cat Port Carling, Ontario
9 Andrew Carlson CARLSON MOTORSPORTS 151 Polaris Big Lake, MN
10 Jake Scott Jess Racing 42 Arctic Cat Port Jefferson Station, NY

 

Katso kaikki pisteet:
http://snocross.com/points/

Teksti: Seriousriding.com

Uusimmat

Lisää aiheesta