Snowcross 12.04.2019

Pro Lite -luokan SM-taisto on tiukkaakin tiukempi

Matti Reinikainen. Kuva: Teemu Kukkonen

Tulevana viikonloppuna Rukalla järjestettävässä snowcrossin SM-kauden finaalissa nähdään todella tiukka Pro Lite -luokan taistelu.

Sarjaa johtaa tällä hetkellä Matti Reinikainen 177 pisteellä takanaan Aleksi Rehu 135 pisteellä ja Joona Marin 133 pisteellä. Sijoitukset 2-7 ovat ainoastaan muutaman kymmenen pisteen sisällä toisistaan, joten mitä vaan voi vielä tapahtua.

– Kyllä se sieltä varmalla ja omalla ajolla tulee, eli maximum attack päälle ja menoksi. Älyttömiä riskejä ei lähdetä ottamaan, eikä liikaa lähdetä myöskään varmistelemaan. Tietysti tiimiä ja kannustusjoukkoja ei sovi unohtaa, tälläkin kertaa on iso kööri katsomossa paikalla, kommentoi sarjajohtaja Matti Reinikainen

– Finaaliin lähdetään loistavalla fiiliksellä. Pistetilanne on tiukka, eli tarvitaan kova, mutta varma suoritus ja ehkä hiukan hyvää tuuriakin, veistelee Aleksi Rehu itsevarmana.

– Fiilis on todella jees ja mikä hienompaa, kun päättää SM-kausi tiukassa pistetaistossa, toteaa kolmantena sarjassa oleva Joona Marin.

Tämä jännitysnäytelmä nähdään Rukalla tulevana viikonloppuna. Kuka vie mestaruuden ja kenelle mitalit jaetaan, se selviää sunnuntaina.

Teksti: Snowcross.fi

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross