Rata-ajo 27.05.2016

Porschen maahantuoja ja Porsche GT3 Cup jatkavat yhteistyötä

Suomen virallinen Porsche-merkkisten ajoneuvojen maahantuoja, Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) ja Porsche Racing Club Finland ovat sopineet yhteistyöstä koskien Porsche GT3 Cup Challenge Finland –rata-autoilusarjaa.

Yhteistyön myötä maahantuoja ja Porsche-mallisto ovat näyttävästi esillä Ahveniston ja Alastaron osakilpailuissa. Lisäksi Porsche Finland ja PRCF tuottavat yhdessä VIP-ohjelmat osakilpailuihin.

– Porschet ovat urheiluautoja, joiden juuret ovat kilparadoilla. Uusin teknologiamme kehitetään ja testataan usein kilpa-autoilun vaativissa olosuhteissa, ennen päätymistään tieliikenteeseen suunniteltuihin malleihimme. Siksi näemme, että yhteistyö PRCF:n ja Porsche GT3 Cup Challenge Finland -sarjan kanssa tarjoaa loistavan tilaisuuden paitsi tukea suomalaista autourheilua, tarjota merkistä kiinnostuneille ikkunan Porschen maailmaan aidoimmillaan. Odotamme innolla kovatasoisen sarjan kisa- sekä harrastetapahtumia joissa saamme olla mukana, toteaa Oy AutoCarrera Ab:n toimitusjohtaja Oscar Bernard.

– Porschen maahantuojan tuki on erittäin merkittävä asia sarjallemme. Porschella on pitkät perinteet autourheilussa ja merkki yhdistetään muutenkin elegantteihin ja laadukkaisiin urheiluautoihin. Olen varma, että saamme tästä yhteistyöstä paljon molemminpuolista hyötyä ja näkyvyyttä, sanoo Porsche GT3 Cup Challenge Finland -sarjatyöryhmän puheenjohtaja Tapio Rytilä.

Uusimmat

Lisää aiheesta