Moottoriurheilutapahtumat 01.08.2019

Ponutaival yhdistää motoristit jo 27. kerran

Ponutaival kerää motoristit jälleen yhteen. Kuva: Ponutaival tiedotus.

Kiteen Kesälahden Karjalan Kievarilla on tulevana viikonloppuna tunnelmaa, kun motoristit satapäin ympäri Suomen ja Euroopan kurvaavat paikalle nauttimaan jo 27. kerran järjestettävästä Ponutaival-kokoontumisajosta.

– Kokoontumisajoissa törmää siihen aitoon motoristihenkeen puhtaimmillaan, avuliaisuutta, yhteishenkeä, naurua ja ripaus hulluuttakin. Olen todella ylpeä, että kerhomme on osana vaalimassa suomalaista motoristikulttuuria perinteisen Ponutaival-kokoontumisajon muodossa, kertoo järjestävän kerhon Kitee MC:n puheenjohtaja Kari Kosonen.

– Suurin kiitos kuuluu tietenkin vuodesta toiseen paikan päälle saapuville osallistujille, mutta haluan antaa erityismaininnan oman kerhomme aktiiveille, jotka jaksavat hymyssä suin tarjota paikalle saapuville motoristeille parhaat mahdolliset puitteet. Viime vuonna saimme vieraita jopa Ranskasta asti. Saas nähdä, mistä tämän vuoden pisimmän reissun tekevä matkalainen tulee.

Ensimmäisiä motoristeja odotellaan Karjalan Kievarin leirintäalueelle perjantaina kello 12:00 ja ohjelmaa on luvassa aina sunnuntaille puolille päivin. Ohjelmaa viikonlopulle on luvassa runsaasti, seurustelun ja upeiden prätkien ihastelun lisäksi alueella on iltaisin live-bändejä, lauantaina kiertoajelua salpalinjalle ja perinteikäs motoristi-bingo.

XLmoto.fi-verkkokauppa on jo kolmatta kertaa mukana tukemassa Ponutaivalta ja omalta osaltaan haluaa edistää kokoontumisajo-kulttuuria Suomessa lahjoittamalla 4 kappaletta 50 euron motoristin lahjakortteja, jotka arvotaan kaikkien paikalle saapuvien motoristien kesken.

Tänä vuonna Ponulle odotetaan jopa yli 400 motoristia viettämään viikonloppua Kesälahdelle.

Ponutaipaleen osoite on Karjalan Kievari, Lappeenrannantie 18, 59800 Kesälahti.

Tapahtuman FB-sivut

Teksti: Ponutaival tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta