Rallisprint 15.01.2017

Polaria Sprint -rallisprintissä mukana kova määrä yhteistyökumppaneita

Mäntyharjun Moottorikerhon Jari Putkinen nähdään myös Polaria Sprintissä. Kuva: Marko Kyöstilä

Tammikuun viimeisenä sunnuntaina, 29. päivä ajettavan Polaria Sprintin yhteistyökumppaneiden lista on merkittävä – mukana sprinttitouhuissa tavalla tai toisella on lähemmäs 40, pääsääntöisesti alueellista, yritystä.

”On kyllä ollut huimaa huomata, miten paljon rallisprint-kisan järjestämisessä mukana oleminen yhteistyökumppaneita kiinnostaa. Marraskuussa markkinointia suunnitellessamme asetimme itsellemme tavoitteet – ne kyllä täyttyivät ihan heittämällä jo ennen joulua”, kilpailun markkinoinnin parissa ahkerasti ahertanut Mäntyharjun Moottorikerhon varapuheenjohtaja Jouni Häkkänen kertoo ja jatkaa: ”Yhteistyökumppanit ovat saaneet valita käsiohjelmasta mieleisen kokoisia mainoksia – myös näkyvyyttä rallisprintin Facebook-sivuilla on kumppaneille tullut, ja heidän edustajansa ovat olleet asiaan hyvin tyytyväisiä.” Häkkänen lisää vielä hymyillen: ”Käsiohjelma alkaa hiljalleen olla hyvinkin loppuunmyyty, mutta jos joku vielä mukaan touhuun haluaa, konstit kyllä näkyvyyteen keksitään – eli tervetuloa vain!”

Pikkupakkaset ovat tehneet jääradalle tehtävänsä – pienoisesti avustettuna, rataa on jäädytelty ja sen tilanne näyttää hyvältä.

”Tosi hyvältä näyttää. Pikkaisen jos voisi lunta toivoa lisää, niin sitä voisi ottaa”, ratamestari Jari Jakonen Mikkelin Urheiluautoilijoista tuumaa ja lisää: ”Mutta tosiaan rata on erittäin hyvällä mallilla, se on vaihteleva ja oikein mukavan pituinen, siinä pääsee jo ihan oikeasti ajamisen makuun. Pituutta sillä on reilut viisi kilometriä ja siitä ajetaan osa maalla ja osa jäällä.”

Edellisen kerran rallisprinttiä on Mäntyharjulla ajettu reilut 10 vuotta sitten ja katsojia odotetaankin nyt paikan päälle runsain mitoin.

”Kyllä meillä varmasti pääsee nauttimaan talvipäivästä autourheilun parissa parhaimmillaan”, Häkkänen ja Jakonen sanovat kuin yhdestä suusta. Häkkänen vielä lisää: ”Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita – Liput aikuisilta 10€, sisältää käsiohjelman, ja lapset alle 12v. ilmaiseksi, myynnissä purtavaa ja juomaa, maksut käteisellä, kannattaa varata sitä sopivasti matkaan.”

Mäntyharjulainen Polaria-tuotteita valmistava Vakiometalli Oy toimii sprintin pääyhteistyökumppanina, www.polaria.fi

Teksti: Minna Hänninen, Polaris Sprintin tiedottaja

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint