Snowcross 02.02.2016

Pihlaja ja Herten tarjosivat kovaa kaksintaistelua Powerparkissa

TeamLoukko.comin kuljettajat vuonna 2016 Kuva: TeamLoukko.com

Viime viikonloppuna Härmän Powerparkissa ajettiin Snowcrossin SM-sarjan toinen ja kolmas osakilpailu. Powerpark tarjosi upeat puitteet kisalle ja yleisöä kaksipäiväiseen kisaan saapui seuraamaan lähes 2000 silmäparia.

Lauantain ensimmäisessä erässä Viktor Herten pääsi nousemaan erän aikana aivan Aki Pihlajan tuntumaan. Viktor löysi hyvän ajolinjan kierroksella ohitettavien kohdalla ja kuittasi Akin ohi kärkeen. Viktor sai pidettyä kärkipaikan ja ajoi ensimmäisen erän voittoon. Toiseksi ajoi Aki Pihlaja ja kolmanneksi Eetu Karjalainen ennen Juuso Loukkoa.

Toisessa erässä Aki teki hyvän nousun ja pääsi ohittamaan Viktorin. Pihlaja vei nimiinsä toisen erävoiton. Viktor ajoi toiseksi ja Juuso kolmanneksi ennen Eetu Karjalaista.

Päivän ykköseksi kruunattiin Aki Pihlaja. Toiseksi sijoittui Viktor Herten ja päivän kolmonen oli Juuso Loukko.

Lauantain Loukko.com Dominator -kisassa nähtiin tiukkaa paritaistelua, mies miestä vastaan. Ilta huipentui kolmen kelkan finaaliin, jonka vei nimiinsä Aki Pihlaja ennen Viktor Herteniä ja Juuso Loukkoa.

Olli Koskela teki paluun kelkkaradoille Semi Pro –luokassa.

Avauserä ei sujunut toivotulla tavalla. Olli Koskela kaatui lähdössä. Erän edetessä hän kaatui toistamiseen kerran ja erä päättyi keskeytykseen hänen osaltaan. Toisessa erässä Koskelan ajo kulki jo huomattavasti paremmin ja hän ylitti ruutulipun toisena.
Teamin Endurokuljettaja Juha Haapamäki ajoi hienosti luokkavoittoon ennen Sami Huttusta ja Ossi Kiviniemiä.

Teamin naiskuljettaja Linn Sjöberg kisasi lauantaina miesten harraste –luokassa, ajaen hienosti sijalle viisi.

Sunnuntaina Power Parkin SM-viikonloppu saatiin päätökseen täyden yleisön edessä. Pihlaja ja Herten tarjosivat katsojille kunnon taistelua ja tiukkaa kilvanajoa.

Avauserässä ruutulipulle ajettiin järjestyksessä Pihlaja ykkösenä ja Herten kakkosena. Hyvään ajovireeseen päässyt Juuso Loukko oli erän kolmonen ennen Eetu Karjalaista.

Toisessa erässä Pihlaja-Herten kaksintaistelu jatkui ja jälleen Herten joutui taipumaan Pihlajalle. Loukko ja Karjalainen tarjosivat yleisölle jännitettävää kolmossijasta lähes koko erän ajan. Lopulta Eetu pääsi kuittaamaan Juuson ohi ja piti kolmossijan maaliin asti.

Sunnuntaina ajettiin myös naisten luokka, jonka selkeään voittoon ajoi Linn Sjöberg ennen Susanne Lemströmiä ja Veera Norbergiä.

Koskela puolestaan ajoi sunnuntaina eräsijoitukset neljä ja kahdeksan, loppusijoitus Semipro-luokassa viides. Nyt jäämme odottamaan, iskikö kelkka kärpänen uusiksi mieheen ja tullaanko hänet näkemään kelkkaradoilla uudemmankin kerran.

Kisan tulokset

http://www.mylaps.com/en/events/1233215

SM-sarjan pistetilanne 6/8 erän jälkeen

http://laskenta.samivuolab.com/sm-pro-2016.php

Kisoissa oli paikalla myös MTV. Jutussa Team.Loukko.comin kuljettajat ovat vahvasti esillä

http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/snowcross-hurjapaiden- hommaa/5715206#.Vq53KnKxymI.whatsapp

Teksti ja kuva: TeamLoukko.com

Uusimmat

Lisää aiheesta