Snowcross 09.12.2017

Pihlaja alkuerien ykkönen ja finaalin viides

Aki Pihlaja päätti lauantaipäivänsä Jackson Holessa viidenteen sijaan. Kuva: Aki Pihlajan Tiedotus

ISOC -sarja jatkui Jackson Holessa viime yönä. Aki Pihlaja pitää edelleen mestaruushaaveista kiinni finaalin viidennellä sijalla, mutta Viktor Herténin kisa ei onnistunut ja Hertén karsiutui finaalista.

Aki PIhlaja nappasi Lite-luokassa alkuerien ykköspaikat ja lähti finaaliin hyvistä asetelmista. Viktor Hertén ajoi alkueräsijoitukset neljä ja seitsemän ja jäi last chance -erän kymmenenneksi karsiutuen finaalista. Myös Ruotsin Oskar Norum jäi last chance -erän kahdeksanneksi ja karsiutui finaalista. Ruotsin Marcus Ogemar-Hellgren jäi myös finaalista ulos last chance -erän kuudennella sijalla. Alexander Berglund ja pistejohdossa kisaan lähtenyt Martin Moland lunastivat finaalipaikan last chance -erän kolmos- ja nelossijoilla.

Finaalissa Jacob Yurk otti HoleShotin ja sai taakseen Nisse Kjellströmin ja Daniel Benhamin. Pihlaja sai huonon startin ja joutui tekemään nousua viiden parhaan joukkoon. Kärki piti paikkansa maaliin asti ja voittoon ajoi Jaconb Yurk ennen Daniel Benhamia ja Nisse Kjellströmia. Martin Molandilla oli teknisiä ongelmia ja hän päätyi finaalin viimeiseksi.

Pro-luokan finaalin voitti Tucker Hibbert.

Katso kaikki tulokset täältä.

Kisat jatkuvat ensi yönä.

Tarkan aikataulun näet täältä.

Suomalaiset tulessa Pro Lite -luokassa ensi yönä:

Pro Lite 1. karsinta 00:35

Pro Lite 2. karsinta 2:40

Pro Lite LCQ 04:05

Pro Lite finaali 4:45

Teksti: Seriousriding.com

Kilpailuja pystyy seuraamaan livestriiminä tästä tai etusivulta.

Uusimmat

Lisää aiheesta