Pienoisautoilu 19.05.2016

Pienoisautoilun ulkokausi avataan Hyvinkäältä

Hyvinkään Vauhtipuisto isännöi viikonlopun pienoisautoilun SM-koitosta.

Hyvinkään Urheiluautoilijat järjestää 21-22.5. Hyvinkään Vauhtipuistossa pienoisautoilun ulkokauden avauskilpailun 1/10 Offroad 2WD ja 4WD-autoille.

Pienoisautoilun Offroadin SM-kilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Hyvinkään Vauhtipuistossa perinteisellä saviradalla, joka on saanut uutta profiilia tämän vuoden kisoihin.

Mukana kilpailussa on Suomen huiput kuten Joona Haatanen (Team Associated), joka on totuttu näkemään EM, SM 1 2015 2wd ja 4wd, WJ, EOS A-finaaleissa, Joel Valander (Xray) EOS, SM 2  2wd 2015, WJ A-finalisti, Karri Salmela (Team Associated) SM 2 4wd EM-finalisti sekä paljon muita.

Lauantaina järjestetään myös “Dash4Cash”-kisa, jossa kolmelle parhaalle on jaossa EuroRC:n lahjoittamat lahjakortit. Kilpailu ajetaan käännetyssä lähtöjärjestyksessä ja mukana on kuusi nopeinta A-finalistia, kolme B-finaalista ja kolme C-finaalista. Eli 2wd-kisan voittaja lähtee viimeisestä ruudusta tähän leikkimieliseen kahdeksan minuutin näytösajoon.

Paikalla ovat myös kauppiaat (EuroRC, Hobbyfactory, RCM) edustamassa omia merkkejään ja tukemassa tiimikuskeja.

La-Su 21.-22.05. Pienoisautoilu, Hyvinkään Vauhtipuisto, M2-10 SM ja M4-10 SM
Hyvinkään Vauhtipuisto, Hikiäntie 1508, Hyvinkää
2WD-luokka ajetaan lauantaina ja 4WD sunnuntaina. Harjoitukset ja alkuerät alkavat klo 08:00. Finaalit noin klo 14:00. Tapahtuma on yleisölle ilmainen.

Teksti: Antti Silvennoinen / EuroRC

Uusimmat

Lisää aiheesta