Pienoisautoilu 06.10.2016

Pienoisautoilun talvikausi starttaa Turusta 8.10.!

Turun Urheiluautoilijat järjestää pienoisautoilun talvikauden avauskilpailun uudistuneella HPI-areenalla tulevana lauantaina 8. lokakuuta. Kilpailussa ajetaan sähkökäyttöisillä 1/10-kokoluokan krossiautoilla.

Alkuerät alkavat lauantaina kello 10.00 ja finaalit iltapäivällä kello 15.00. Palkintojenjakotilaisuus pidetään noin kello 18.00 alkaen. Kilpailun nuorin kuljettaja on 7-vuotias ja vanhimmat viisikymppisiä, sillä pienoisautoilussahan ei ole sarjoja eri ikäisille, vaan ainoastaan taito ratkaisee.

Tapahtumassa on mahdollisuus myös kokeilla harraste tason pienoisautoja testiradalla. Paikalla on myös buffet-tarjoilu. Tervetuloa seuraamaan kisaa ja tutustumaan lajiin!

Pienoisautoilussa eletään muutenkin juuri nyt jännittäivä hetkiä, sillä Turun UA:n Tomi Salonen taistelee A-finaalipaikasta Las Vegasin MM-kilpailussa. Finaaliin pääseminen olisi suomalaisittain jo aivan käsittämättömän upea suoritus. Seuraa MM-kilpailun livestreamia osoitteessa http://live.liverc.com/355-IFMAR_World_Championships/

Teksti: Turun UA:n tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta