Speedway 01.07.2016

Pessi Sillanpäällä uran ensimmäiset speedwayn 85cc MM-kilpailut

Pessi Sillanpää. Kuva: Juhani Lind

Ruotsin Kumlassa ajettaviin 85cc MM-kilpailuihin nimettiin kesän alussa kolme suomalaista ja Pessi Sillanpää oli yksi heistä, jolle nämä MM-kilpailut ovat uran ensimmäiset.

– Hyvä fiilis kun sain kuulla että pääsin MM-kisoihin, on mukavaa päästä testaamaan taitojaan muita kovia kuljettajia vastaan. Koko kevät ja varsinkin lähi-viikot olen harjoitellut todella kovaa, kaikki pitäisi olla nyt kunnossa ja valmiina tuleviin koitoksiin, Sillanpää sanoo.

Pyörät ja kuljettaja ovat nyt lyönnissä, Seinäjoen moottorikerhoa edustava nuorukainen toivookin että saisi vastinetta kovaan harjoitteluun pääsemällä lauantain semifinaalista, sunnuntain finaalin.

-Toivottavasti on hyvä ilma, ja saadaan pyörät kohdilleen minulle ihan uudella radalla. Tavoitteena on ehjä kilpailu sekä pääsy ajaa sunnuntain finaalissa. Vastassa on paljon kuljettajia, joiden kanssa en ikinä ole ajanut. Kovaa vääntöä tulee olemaan! Sillanpää toteaa.

Kiireistä tulee Suomalaisella nuorukaisella olemaan, kun heti seuraavana viikonloppuna ajetaan Seinäjoella 85cc suomen cup. Lisäksi reissaamista tulee myöhemmin Tanskaan ja Norjaan.

-Matkustamista tulee kauden aikana paljon, mutta siihen täytynee tottua jos “maailmalla” halutaan tulevaisuudessa ajaa, nuorukainen jatkaa.

Lisätietoja: facebook.com/SillanpaaSpeedwayRacing

Teksti: Pessi Sillanpää Racing tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway